Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pomozte i vy postiženým povodněmi! Mall.cz vybral na povodně 1 040 122 Kč.

 (Autor: archív Blesku)
Autor: pej - 
12. června 2013
11:09

Je chvályhodné, že nám osud lidí postižených povodněmi není lhostejný. Ukázkovým příkladem by pro všechny měl být tým Mall.cz, který vyhlásil mezi zaměstnanci sbírku, ve které bylo vybráno více než milion Kč.

Sbírka zaměstnanců Mall.cz byla vyhlášena minulou středu a za necelý týden již čítala přes milion Kč, které byly zaslány na konto Člověk v tísni.

Tato organizace byla vybrána pro kvalitu svého počínání a také proto, že organizuje pomoc postiženým povodněmi s velkým nasazením a profesionalitou.

“Dar od týmu MALL.CZ nám významně pomůže v povodňové pomoci, která je v současné době v plném proudu. Vážíme si každého příspěvku a bude jen a jen dobře, když bude tato sbírka inspirací pro další velké firmy,” řekl Šimon Pánek, ředitel Člověka v tísni.

V charitativní organizaci Člověk v tísni nám potvrdili, že se jedná o největší dar ze zaměstnanecké sbírky, který zatím dostali.

V současnosti se organizace soustředí na dodávky okamžité materiální pomoci na základě konkrétních potřeb vyplavených obcí. V další fázi bude v zaplavených regionech pomáhat nejvíce postiženým rodinám.