Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nový trend: JídloTEĎ! Už jste slyšeli?

 (Autor: www.jidloted.cz)
11. března 2013
10:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Kvalitní stravování v práci přes den či při nedostatku času večer doma byl až doteď přetrvávající problém. Znáte to: Při půlhodinové přestávce v práci si ani nestihnete dojít do restaurace a dát si dobré jídlo splňující vaše náročné požadavky na kvalitu. Nyní však přichází nový projekt JídloTEĎ, který zaplnil velkou mezeru na trhu s kvalitním a velmi rychlým rozvozem jídel!

JídloTEĎ je internetový server, který ve spolupráci s předními českými restauracemi nabízí úžasnou nabídku jídel s rozvozem ZDARMA! Nyní můžete mít k obědu či večeři pokrmy z těch nejlepších restaurací, které až dodnes vlastní rozvoz neumožňovaly! Nabídka restaurací je široká: T.G.I. Friday's, Potrefená husa, Corte di Angelo, Sakura, The PUB, Masala, Las Adelitas, Pravěk a mnoho dalších!

Foto:  www.jidloted.cz

Co je důležité, že na rozdíl od jiných ruzných webů ceny za jídla na www.jidloted.cz vždy odpovídají originálním cenám v restauraci! Každým dnem přibývají další restaurace oceňující skvělý koncept rozvozu, který je pohodlný pro zákazníky i pro samotné restaurace.

Foto:  www.jidloted.cz

Jak to funguje? Objednání jídla nikdy nebylo jednodušší! Na stránkách www.jidloted.cz zadáte svoji adresu, kde se nacházíte, poté vám bude nabídnut seznam restaurací ve vaší lokalitě. Vyberte si jídlo (včetně předkrmů a dezertů) a okolo 60 minut vám zaklepe kurýr na dveře! Platit je možné v hotovosti kurýrovi či předem platební kartou přes Internet.

Foto:  www.jidloted.cz

Stravujte se konečně dle svých představ, vaše možnosti se rozšířily! Denně nové restaurace ve vaší lokalitě! Proč si dávat jídlo z nejbližšího bufetu, když můžete mít jídlo, které vám bude opravdu chutnat, na jídlo se nyní budete těšit o to víc! Nabídka restaurací se rozšiřuje nejen pro Prahu, ale brzy bude spuštěn tento projekt i v dalších městech ČR - všude Češi chtějí jíst kvalitně! S JídloTEĎ už to nebude nikdy problém!

Foto:  www.jidloted.cz

Pamatujete si scénu z filmu Sex ve městě, kdy Samantha chtěla potěšit přítele vlastnoručně udělaným sushi na svém nahém těle? Skvělý nápad, protože láska prochází žaludkem, vy si však nyní můžete ušetřit pracnou přípravu a objednat si jídlo vysoké kvality bez práce! Věnujte čas jen tomu důležitému, ostatní nechte na JídloTEĎ!

nikca33 ( 21. března 2013 14:33 )

Za sebe musím říci že jsem s jidloted.cz naprosto spokojená, mnohem rychlejší dovoz než u konkurence.

hlavarodiny ( 18. března 2013 11:07 )

Nezadržitelný pokrok se objevuje už i v gastronomii a myslím že to vůbec není na škodu. Bydlím v Praze, mám 2 dospívajíci děti a s manželkou sme hodně pracovně vytíženi, tak občas nezbýva čas na vaření. Vyzkoušel jsem oba portály jak damejidlo.cz tak i jidloted.cz a musim říci za celou rodinu, že přes jidloted.cz sme byli opravdu více spokojeni. Rychlý servis, větší výběr a velké porce. Všem doporučuju !

blondyna.brunhilda ( 12. března 2013 09:51 )

nechci z vás tahat, kde bydlíte ale namátkou třeba: http://www.damejidlo.cz/rozvoz/cesky-krumlov http://www.damejidlo.cz/rozvoz/opava http://www.damej idlo.cz/rozvoz/most

e.44 ( 11. března 2013 15:43 )

No tak zadat tam může člověk skutečně kterékoliv město, ale stejně to k ničemu neni. Kromě těch devíti vybraných měst nebo v případě že se nejedná přímo o vybrané město, ale jeho blízké okolí, vyjede nápis "Ou, tady ještě bohužel nic není."

blondyna.brunhilda ( 11. března 2013 13:55 )

tak na http://www.damejidlo.cz město zadat jde. dejte vědět, jestli jste si vybral

Zobrazit celou diskusi