Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tomáš se zastal spolužačky: Už 10 let ho pronásleduje i s matkou

Autor: Jana Ulrichová - 
21. listopadu 2012
18:43

Peklo prožívá Tomáš Kočí (29) z Mostu. Před 10 lety se zastal spolužačky Barbory Kupkové (28). Ta se do něj zamilovala a se svou matkou Evou (59) ho od té doby pronásleduje. Teprve loni dosáhl zákazu přiblížení. Obě ženy ho ale porušují!

Barbora a její matka jsou Tomášovi neustále v patách. Číhají na něj u domu i pracoviště, pokřikují na něj, bombardují ho esemeskami. „Všechno je to zřejmě dílem její matky, která si vzala do hlavy, že bychom mohli být pár. Neustále ji navádí a posílá ji za mnou,“ tvrdí sympatický mladík.

Postěžoval si, že ho obě pronásledovaly, i když studoval v Praze, a nedají mu pokoj ani teď, když už pracuje. „Rychle vždycky zjistí, kde se zdržuju. Musím všude jezdit autem, neexistuje vyjít si jen tak na procházku,“ řekl Blesku.

Vyhrožují

Zpočátku se prý s nimi pokoušel v klidu domluvit, po čase ale pochopil, že to nemá smysl. „Začal jsem je ignorovat, přestal jsem brát cizí čísla. Když už obtěžování přesáhlo únosnou mez, požádal jsem o pomoc policii. Ta je sebrala a odvezla. Večer už na mě ale zase číhaly před domem,“ řekl.
Dodal, že situace se trochu zklidnila, až když dosáhl zákazu přiblížení. „Stále mě sice sledovaly, ale neoslovovaly mě,“ řekl s tím, že teď už je zase vše při starém. „Pokřikují na mě, nadávají mi a vyhrožují,“ popsal.

Psychopatky?

Matka Eva ale tvrdí, že je to naopak. „Pan Kočí lže. My si to s ním chceme jen vyjasnit. On a hlavně jeho kolegové nás ale pořád napadají. I fyzicky,“ prohlásila. Její dcera Barbora má dokonce internetové stránky, kde celou kauzu obšírně komentuje. Zveřejnila tam i svou fotografii, která má být důkazem, že ji Tomáš Kočí napadl a zbil. Znalci se shodují, že obě ženy by se měly léčit.



ejvm1712 ( 22. listopadu 2012 08:56 )

My je pak budeme živit z daní? To určitě! Jen ať si jsou kde jsou.

ejvm1712 ( 22. listopadu 2012 08:55 )

Co se týče telefonu-změnit číslo. Jinak ty dvě pixly nakopat do zadku.

jindraa ( 22. listopadu 2012 08:31 )

Železnou násadou mezi oči a zmlknou.....

rumczays ( 22. listopadu 2012 08:04 )

My tady na ně v Mostě každej den koukáme. Smardlavé špindíry, hrabající se v kontejnerech, neustále se mezi sebou hašteřící silou orkánu, řvou na sebe přes celou ulici, řvou na lidi, kteří jdou okolo, povykují do oken restaurací. Obě jsou nemocné na palici, matka je známá kleptomanka, jejíž fotka již před revolucí visela v každé samoobsluze. Kočího osobně neznám, ale vzhledem k tomu, co tu léta vidím na vlastní oči, se divím, že je ještě nezastřelil.

mirkazam ( 22. listopadu 2012 07:59 )

Baby zavřít, až by zasmrádly..

Zobrazit celou diskusi