Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Izraelská vojačka pózovala se svázanými vězni!

Tato fotografie rozpoutala pořádný skandál
Tato fotografie rozpoutala pořádný skandál  (Autor: facebook.com)
Autor: jos, mano - 
18. srpna 2010
12:23

Bývalá členka izraelské armády Eden Abergil vyvolala mezinárodní skandál tím, že na sociální síti Facebook umístila fotografie, na kterých pózuje před zajatými a svázanými vězni.

Izraelská vojačka pobouřila celý palestinský a izraelský svět. Na známé sociální síti totiž umístila nevhodné fotografie, na kterých pózuje před spoutanými palestinskými zajatci.

Tyto fotografie rozpoutaly pořádný skandál Tyto fotografie rozpoutaly pořádný skandál | facebook.com

Neudělala nic špatně!

Ačkoliv již Abergil snímky stáhla, mezinárodní rozhořčení stále trvá. "Nechápu, co jsem udělala špatně," hájí se bývalá členka armády."Chtěla jsem jen ukázat zážitky z mé vojenské služby. Zajatcům jsem dokonce podávala jídlo i pití," tvrdí.

Toto vysvětlení ale nestačí. Jak palestinské mediální středisko, tak i izraelská armáda tento čin odsoudily a označily jako "ostudné chování vojačky a hrdé ponižování Palestinců". Zároveň proti tomuto chování nelze učinit žádná opatření, jelikož vojačka svou vojenskou službu ukončila již před rokem.

 

lamis ( 18. srpna 2010 14:40 )

oprava fax

lamis ( 18. srpna 2010 14:34 )

gulemane kdyby jsi jen vedel 1%o Israelske armade ,tak takovou kravinu ani nemuzes napsat ,to je vojacka , 2 roky tvrdeho vycviku a hlavne na potlaceni teroru proti HAMAZ ,vubec se nesmeje ,takovych vojacek vojaku , jsou tisice ,nahodna fotka s odsouzenci ,potkat Hamaz , jako potkat se se smrti, vim co pisi ,nebudu to rozvadet , ,jestli nevis nic o Isreli a tamejsich podminkach ,tak radeji nic takoveho, uz nikda nepis ,protoze MOSAD ten ma pod kontrolou vse i u vas, vsechny faksi tel. em.proste vs,e za to co jsi n,i napsal ,by te v ISRAELI soupli na par let do basy ,nevim co jsou to za vezne ,urcite tam nesedi kralikum pro srandu ,a ona se k nim nechova spatne, jen tam sedi ,tady take dozorkyne nechrapou se zlocinci ,nebo ano , nepiste o necem, co nevite na 100% je to jen takova rada ..

derek ( 18. srpna 2010 13:50 )

nikomu neubližila.

gotzur ( 18. srpna 2010 13:24 )

Kam ty na to chodíš?

Zobrazit celou diskusi