Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rodina zavrhla Otu T.! Nechtějí ani jeho tělo!

Autor: puk - 
1. dubna 2011
12:51

Tělo Oty T., jediného obviněného v případu zavražděné a znásilněné Aničky, nikdo nechce! Jeho vlastní rodina se zřekla možnosti uspořádat mu pohřeb. Tělo bude zpopelněno na náklady státu! Přestože stále neexistuje jediný přímý důkaz o tom, že Ota T. Aničku znásilnil a zavraždil, zavrhli ho i jeho nejbližší.

Informace Blesk.cz potvrdila také mluvčí vězeňské služby Markéta Prunerová. „Je to tak. Po dohodě s rodinou budou ostatky zpopelněny na náklady státu,“ řekla mluvčí.

Otakar T. zemřel minulý týden ve středu na následky zranění, která si způsobil o dva dny dříve v pankrácké vazební věznici pokusem o sebevraždu. Pokusil se oběsit na teplácích. Vězeňská služba vyloučila cizí zavinění.

Otakar byl jediným obviněným v případu Aničky Janatkové (†9), kterou policisté našli při cvičení 16. března. Z těla dívky byly odebrány biologické stopy, které by zajistily přímé důkazy proti obviněnému Otakarovi. Podle informací deníku Právo však žádné stopy na ostatcích odborníci nenalezli. Policie však tyto informace považuje za spekulace.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

doja ( 6. dubna 2011 11:50 )

.. ty nejsi normální, 99% tvých příspěvků jsou jenom sprostý nadávky. Škoda každýho písmene, který s tebou člověk ztratí

doja ( 5. dubna 2011 20:52 )

Soudě dle tvých příspěvků ses chtěl asi spíš zeptat, jestli se to dozvíš i ty v kanále ne?

divenka ( 4. dubna 2011 08:01 )

Slečno T., nemyslím si vůbec nic, protože vím, jak to v dnešním světě chodí. Navíc pana O.T. známe jen díky médiím, eventuelně dle domněnek někoho, kdo tvrdil, že ho zná, ale zajímavé je, že ho znají jen ti, co ho pomlouvají... asi by si netroufli to říct přímo jemu, ani přímo někomu z rodiny. Tudíž předpokládám, že z toho bude pravda jen něco a ještě ve zcela jiném kontextu. Ono o každém skutku člověku lze mluvit, podotýkám o každém skutku vždy ihned dobře i špatně. Příklad: Konečně šel na houby.... myšleno, že konečně měl čas zajít se podívat jestli rostou. Ale může to být podáno i takto Šel na houby, konečně...... jakože konečně už vypad na ty houby.... Už jsme někde psali, vyčkejte na závěr vyšetřování, poraďte se s právníkem... A na pana O.T. vzpomínejte tak, jak jste ho viděli vy sami doma. Přeji vám co nejvíce klidu.

divenka ( 4. dubna 2011 00:08 )

tohle znám, je to na žena-in, píše to údajná kamarádka jeho první ženy. A v posledním odstavci píše, že nevěří, že je Ota vrah tady je odkaz na celý článek http://zena-in.cz/clanek/otu-t-obvineneho-v-pripadu-anicka-jsem-znala/kategorie/spolecnost

dobrotka ( 3. dubna 2011 19:49 )

ma slova pro kastrol patri tobe. Je mi vas lito

Zobrazit celou diskusi