Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo zavraždil Aničku? Na těle nejsou Otovy stopy

Autor: oj - 
29. března 2011
07:29

Možná se nikdy nedozvíme, jestli Ota T. skutečně Aničku zavraždil a znásilnil. Zatím proti němu neexistují žádné přímé důkazy. Podle informací deníku Právo jsou vzorky DNA, které odebral soudní lékař z těla Aničky po pěti měsících od násilné smrti nepoužitelné a nelze z nich vraha přesně určit.

Policie stále nemá žádný přímý důkaz proti jednačtyřicetiletému Otovi T., jehož obvinila z vraždy a znásilnění devítileté Aničky. Experti z Kriminalistického ústavu podle deníku nenašli na těle zavražděné dívky žádné biologické stopy, které by vedly k usvědčení pachatele. Podle informací z důvěryhodného policejního zdroje byl materiál odebraný soudním lékařem po pěti měsících od násilné smrti dívky tak degradovaný, že z něj nešlo nic zjistit.

Je to ta nejhorší varianta, která mohla nastat. Stále totiž existuje možnost, že vraždil někdo jiný. Odborníci nyní soustředili veškerou pozornost na Aniččino oblečení, na kterém pátrají po otiscích prstů a vzorcích DNA.

Další důkaz proti Otovi T.

Policie údajně získala další nepřímý důkaz toho, že vrahem byl skutečně Ota T. Pozůstatky dívky byly totiž uloženy ve svázaném igelitovém pytli, který je prakticky totožný s tím, pod kterým našla policie v den dívčina zmizení v pražské Troji její ukrytý batoh, na kterém se vzorky pachatelovy DNA již našly.

Holčička zmizela loni na podzim v pražské Troji. Její ostatky nalezli policisté až po pětiměsíčním pátrání v polovině března. Krátce poté obvinili Otu T. z vraždy, znásilnění a krádeže vloupáním. Právě Ota T. byl už v minulosti v souvislosti se zmizením Aničky vyšetřován a v případu byl jediným podezřelým. Policii ale vždy tvrdil, že Aničku neviděl a že jí nijak neublížil. Počátkem minulého týdne se ve vazební věznici pokusil o sebevraždu, když se oběsil na teplácích. Ve středu pak na následky zranění v pražské vojenské nemocnici zemřel.

antikaprik ( 1. dubna 2011 06:01 )

ivkanatka ( 31. března 2011 17:18 )

Odporný čin, který někdo spáchal, zřejmě asi pan Tomek ! Za sebe osobně řílkám, že bych své děti a dnes už i vnoučata nenechala chodit samotné takovou cestou, kterou chodila Anička. Dnes Aničce už život nikdo nevrátí, zřejmý vrah se potrestal sám, ale proč tomu nepředešli rodiče ?!? Děti si musíme hlídat a bránit před takovými zrůdami sami. Takže prosím všechny rodiče - nic není důležitější, než zdraví a život vašich dětí - nedejte tedy šanci dalšímu úchylnému člověku !!! Je jich mezi námi víc, než si myslíme .......bohužel !!!!

antikaprik ( 31. března 2011 13:49 )

Bol by s teba výborný inkvizítor

e.44 ( 31. března 2011 12:33 )

Kdyby komedie, .....ale už je z toho všeho spíš hnusná fraška.

rampl ( 31. března 2011 08:24 )

To musel být major Zeman. Ovšem být přesvědčený o něčí vině je něco jiného než důkazy.Taky mohl být jen ve špatnou dobu na špatném místě.Odmítnout mohl třeba pro to,že by se musel přiznat k něčemu jinému a věřil že skutečného vraha policie brzy dopadne a bude zproštěn obvinění.A když se tak nestalo,už nevěděl kudy z toho ven.To je jen jedna z možností.Tím nechci říct že je nevinen nebo vinen.Je věcí policie,aby rozhodla zda důkazy proti němu jsou dostačující.Ale ty co byly doposud zveřejněny v tisku bych dokázal zpochybnit i já,ač nejsem právník.Prostě onanoval v lese,uslyšel hluk tak se šel podívat.A našel na zemi batoh.Zvedl ho,podíval se dovnitř,tak se na něj dostalo jeho DNA.Podíval by se nejspíš kažý člověk.

Zobrazit celou diskusi