Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Květiny pro Aničku (†9): Jsme s vámi!

Autor: kyc, mivrk - 
19. března 2011
13:30

Jsme s vámi. Takový vzkaz je možná přiložený u květin, které teď přicházejí do domu rodičů zavražděné devítileté Aničky. Kromě květin poslaných poštou přicházejí k nešťastným rodičům s podporou jejich příbuzní i osobně.

Rodina se uzavřela, z domu občas vychází jen otec zavražděné dívenky. Jeho tvář je sevřená bolestí, kterou všichni prožívají. Slzy se ale derou do očí každému, kdo do vily, kde bydlela Anička přichází. „Chodí k nim pořád někdo, co hodina, to tam někdo zvoní,“ uvedl svědek.

A nechodí jen osobně. Upřímnou soustrast vyjadřují všichni, kteří Aničku znali a kteří do poslední chvíle doufali, že se domů vrátí živá a zdravá. Třeba i tím, že pošlou koš plný květin. „Co jsem si všiml, tak jedny dorazily kolem čtvrté hodiny odpoledne ve čtvrtek. Dovezla je hradecká přepravní služba,“ uvedl svědek z okolí s tím, že zřejmě šlo o kondolence od členů rodiny.

sacounbagoun ( 20. března 2011 19:21 )

senzibilkaa ( 20. března 2011 14:47 )

sarka.q ( 20. března 2011 11:47 )

sarka.q ( 19. března 2011 23:59 )

Též jsem názoru, že květy poslal sám novinář Blesku - či Blesk sám prostřednictvím nějakého pohůnka, aby v zápětí mohl urvat nějaký snímek.

zelenavelryba ( 19. března 2011 18:47 )

To je neuvěřitelný, copak pan "fotograf" nemá mozek? Co je to za sráče, kterej číhá u baráku nešťastných lidí, aby je vyfotil a fotku zdrcenýho tatínka použil k vytvoření odpornýho článku?? Bych se nedivila, kdyby mu ujely nervy a rozbil nějakýmu novináři hubu, já bych to teda nejrači udělala. Takle těžit na lidským neštěstí, to je nejodpornější, co můžete dělat. Blesk je sice sračka sraček, ale tohle, to už je moc. Vlezte jim až do ložnice úchylové. Chudáci rodiče.. běžte si rači fotit Agátu, ta o to aspoň stojí

Zobrazit celou diskusi