Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Viděl důchodce skutečně Aničku? Je to nová stopa?

Anička je stále nezvěstná. Pomůže ji najít svědectví důchodce?
Anička je stále nezvěstná. Pomůže ji najít svědectví důchodce?  (Autor: Archiv rodiny)
Autor: Kateřina Kycltová, František Prachař, jos - 
17. prosince 2010
08:59

Viděl jsem v Troji dítě s mužem. Nejspíš vedl hledanou Aničku Janatkovou (9). S takovým svědectvím přišel důchodce z Prahy 7. A rázem vznikla hlavní policejní stopa. Koho to ale viděl? A na jakou vzdálenost? Jenže podle informací Blesku policie nic lepšího nemá.

Pro Janatkovy to i tak znamená novou naději. „Viděl je někdo další?“ Mlhavé svědectví zhruba sedmdesátiletého muže je nyní hlavní stopou policie.

Podle informací Blesku kriminalisté lepší indicii, která by je alespoň trochu navedla na to, kam Anička zmizela, nemají. V pořadu České televize Na stopě se tak otec hledané Aničky Janatkové (9) Miloš Janatka ve středu večer obrátil na veřejnost.

Místa, která hrají klíčovou roli při pátrání po Aničce Místa, která hrají klíčovou roli při pátrání po Aničce | Infografika Blesku

„Potřebujeme určit, jestli to byla Anička. Pokud někdo tuto dvojici viděl, prosím, přihlaste se,“ zněla jeho středeční výzva v přímém přenosu. Nová policejní stopa však podle všeho nebude tak žhavá, jak by vyšetřovatelé chtěli. „Svědek je sedmdesátiletý důchodce. Údajného muže s dítětem viděl na vzdálenost dvě stě metrů a špatně. Ani neví, jestli to dítě byl kluk, nebo holka,“ řekl Blesku policejní zdroj.

„Ten muž je pro nás důležitý, protože má souvislost přímo s Trojou,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová. Podle ní viděl důchodce muže s dívkou ve věku Aničky. V místech, odkud měl senior dvojici vidět, se navíc našly před časem klíče.

lilan ( 16. března 2011 16:14 )

Tak vidite vase napadani..bylo zbytecne....mam primy kontakt na mrtve i na zive duse......vedela jsem vse io zacatku...jeste ze jsem vse poslala na policii...kde nyni si vse overi.....

lilan ( 27. prosince 2010 00:16 )

mohl by jste mi napsat na jaruskaa.v@seznam.cz podle mych zjisteni Ota.T.nema se zmizenim nic spol..

22avalon ( 23. prosince 2010 10:15 )

kacota - drahá (09:42) děkuji ti,lépe to popsat nejde. A krom toho, jsou jistí lidé, jež mají skutečné schopnosti a "ví"...ale ti se nehodlají zviditelňovat v takovýchto případech, už jen proto - že ví...Ti, jež parazitují na neštěstí druhých a exhibovali v Troji atd. - o těch raději nemluvit...Ještě jednou díky za tvůj velmi reálný a skvěle napsaný příspěvek s přehledem.

anasyi ( 22. prosince 2010 17:35 )

kacota,uvidime,co se prokaze.Jak jsem uz sama psala,bude to zajimave.

kacota ( 22. prosince 2010 17:09 )

myslím, že je rozdiel ked niekto vzdychne že jaaj, ta mala už asi nežije, určite tam chuderka niekde leží alebo ked niekto tvrdí, že tam je ešte v Troji a je na nu napojeny a pomáha ludpm... Prečo lilan nevie kde je???Prečo vie len že je tam?Ked to ovláda, tak by mala za 2 mesiace už vediet polohu...Ked to nemá vedieť,( čo je tento prípad) a preto s tým ešte nikto nevyrukoval, tak je absolutne nevhodné to vobec vyslovovat...Lebo to už nie je názor..To je tvrdenie.. že -"je tam, ja to viem" to sú slová lilan.Tak nech to dokáže, ja pojdem vlastnoručne pomáhat...

Zobrazit celou diskusi