Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anička (9): Policie odhalí záhady případu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap, Kšim - 
10. prosince 2010
18:51

Překvapující změnu v dosavadním postupu vyšetřování zmizelé Aničky Janatkové (9) připravila česká policie. Mediální embargo, které na případ malé dívenky uvalila česká policie, se chýlí ke konci. Ve středu 15. prosince se na televizních obrazovkách objeví jak otec ztracené dívenky, tak Jiří Vokuš z policejního prezidia. Ten by měl vysvětlit i roli, kterou v případu hraje zadržený svědek Oto T.

Otec ztracené dívenky a Jiří Vokuš z policejního prezidia se objeví v přímém přenosu pořadu Na stopě, který vysílá Česká televize. Informovala o tom Jolanda Pilařová z ostravského studia, které pořad připravuje.

Objasní roli svědka

Rodiče malé Aničky, která se ztratila 13. října cestou ze školy, již dvakrát vystoupili s výzvou na třiapůlmilionovou odměnu. Bohužel to zatím nepřineslo výsledky. Naopak na výzvu reagovali vyděrači, kteří chtěli zoufalé situace rodičů zneužít.

V pořadu by měl policejní představitel vysvětlit některé ze záhadných otázek, které případ vyvolává. Vysvětlit by měl roli zadrženého svědka, který v případu podle policie sehrál nějakou roli a na kterého soud odmítl uvalit vazbu.

Otec Aničky bude diskutovat

Vyjádřit by se měl i k takzvané rakouské stopě, o níž informovala média na začátku prosince. Podle informací rakouských médií se totiž Anička může nacházet v sousedním Rakousku.

V pořadu bude i prostor pro diskuzi s otcem Aničky, který dorazí přímo na natáčení. Mimo to by měla policie shrnout dosavadní vyšetřování.

letajici_svec2 ( 13. prosince 2010 22:07 )

u techto lidi kolem Alieva nemohlo jit pri zadrzeni (na Slovinsku) o zadny justicni omyl. Navic tento clovek a jeho kumpani nemaji co ztratit, prosli valkou v Čečne a v Evrope se vypracovavali od piky pres vymahani "drobnych" az po raketing. Formou vypalneho jim plati dokonce i renomovane firmy a ze zastrelili nahodou ridice sefa Sazky? Nahodou?Podle mne to byla vystraha pro Hušáka aby odvadel desatku z hazardu tot vse.Oni opravdu nemaji co ztratit, zabit cloveka je jiz pro ne rutina.

anasyi ( 13. prosince 2010 17:59 )

sabartnok,jak jsem uz psala,kazdy mame na vsechno jiny nazor. Jinak,me neukecas ja si za svym stojim.Jinak co vyspionil echo,ja mu davam on vi,ze ty na sifry nejsi,ale urcite vedel,ze ja na diskuzi zasmejdim a chytnu se do ocka To,ze to tady nechce rikat,asi je to spravne.

sabartnok ( 13. prosince 2010 16:27 )

znovu a znovu pročítám ta dvě data - 13/10 a 18/10 a jímá mě hrůza z této teorie a pokud by Anička skutečně byla jakési "rukojmí" k vydírání otce, on by M U S E L samozřejmě V Ě D Ě T o této eventualitě!!! Každopádně předpokládám s jistotou 99%, že to v "na stopě" ve středu NEBUDE. Normální by bylo, jestli byla rukojmí k jejich propuštění, měla už by být dávno - od 18/10 - doma. Tito lidé se ale dle žádných "norem" nechovají, takže výsledek je jedna velká neznámá. Bože, chraň ji.

sabartnok ( 13. prosince 2010 10:38 )

anasyi, já vím, láká to tomu věřit, ale je to blbost. Hele, já mám zase při pohledu na rodinná data úmrtí trochu hrůzu z jedenáctky, ale životní číslo mám devět. Tak jsem v klidu Žeru céčka, béčka, nosím teplé prádlo snažím se neupadnout na ledě a přecházím na zelenou. Nehoním se, dělám jen to co mě baví a co má smysl. Nechci Tě ukecávat, ale čísla jsou ztráta času. O číslech co mi poslal echo, bych si troufla tvrdit, že zas něco vyšpiónil a nechce to tu říkat, tak mi to zašifroval a neví, že já na šifry nejsem. ))

anasyi ( 13. prosince 2010 09:46 )

sabartnok,dekuji za odpoved.Kazdy na symboliku cisel,mame jiny nazor.Ale vem si uz jenom jednu vec,jde o nahodu?Anicka ma ve svem datumu narozeni pri souctu cisel,cislo 8,ztratila se dne 13.10.2010,soucet cisel je 8,pokud echo svymi cisly predlozil neci ciselny iniciales,jeho cislo je tez 8.Pokud dojde ve stredu dne 15.12.2010 k nejake debate,souctem cisel je cislo tri,cislo tri je symbolicky znazornovano,jako pyramida.Ale jak uz jsem psala,uz jsem se vyjadrila.Takze si pockame na echo

Zobrazit celou diskusi