Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Anička (9): Unesli ji omylem?

Autor: František Prachař, jos - 
31. října 2010
11:54

Jsou to drásající otázky, které si od osudného 13. října kladou nešťastní rodiče, policisté i statisíce lidí, kterým není osud devítileté holčičky lhostejný. Co se stalo s Aničkou? Kde je? Žije? Drží ji někdo v zajetí? Tolik otázek a zatím žádné odpovědi. Podle informací Nedělního Blesku se nyní policie věnuje třem zásadním verzím, co se mohlo stát. Jednou z nich je i varianta, že blonďatá dívenka byla unesena omylem!

Policie nyní šetří tři zásadní verze zmizení Aničky

1) Útok pedofila

Aničku přepadl na cestě ze školy 13. října pedofil, který se na čin mohl, ale také nemusel připravovat. V prvním případě je možné, že dívenku někde drží v úkrytu, druhý by bohužel mohl nasvědčovat její smrti. Pachatel by totiž neměl připraven scénář dalšího postupu. Proto policie, která vychází z toho, že pachatel neměl příliš času na delší útěk z místa činu, obnovila rojnicové prohledávání celého terénu. Zároveň vyhodnocuje výpovědi zadržených bezdomovců, některé z nich předvolává znovu. Totéž se brzy bude týkat i lidí, bydlících v okolí.

2) Únos

Klasický únos za účelem vydírání nebo vyřizování osobních účtů není rozhodně vyloučen. Policie proto hloubkově prověřuje obchodní i jiné aktivity rodiny zmizelého děvčátka a lidí, kteří mají nebo měli k rodině blízko. Tato varianta zmizení Aničky by nasvědčovala pečlivé, až profesionální přípravě únosu. Policie by v tomto případě musela čekat na reakci únosců, na jejich požadavky a ve spolupráci s rodinou (nelze vyloučit, že rodina se rozhodne postupovat samostatně, aby dcerku dostala zpět) stanovit další postup.

3) Únos omylem

V oblasti pražské Troje, kde děvčátko zmizelo, žije poměrně dost zámožných lidí, mezi nimi i cizinci, hovořící rusky. Anička podle některých znalců připomíná klasický ruský typ holčičky – blond vlásky, modré oči. Mohla se stát obětí únosu a následného vydírání někoho ze sousedů rodiny Janatkových. Když únosci poznali svůj omyl, mohli se dívenky zbavit odvezením mimo hranice Česka nebo s ní naložit jinak. Proto policie mapuje sousedy domu postižené rodiny a snaží se o nich zjistit co nejvíc.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jan490 ( 2. listopadu 2010 00:30 )

Tady je krasne videt tlupu pedofilu , jak se snazi udelat atmosferu, jako ze me informace jsou neverohodne, mozna , ze jsem blazen..atd. Muzete videt jak jejich mysleni uz nepracuje , absolutne ztratili pojem dobra a zla, tady mluvi znasilnene dite a oni mluvi neco o tom , ze ja si to vymyslim. Je mi na zvraceni, zejmena ,kdyz vidim , ze policie uz nemuze nic delat,musi nechat tyhle hovada na svobode. Statni zajem, Jsou ruzn ipedofilove, ale sadisticky homosexualni pedofil neni az tak casty jev. Emil Dittrich a Ludvik Dittrich maji tuhle uchylku. Jejich bydliste bylo od bydliste Jana Nejedleho zhruba 300 metru, oba tam projizdeli autem zrovna, kdyz se maly Jan ztratil. Podle vypovedi zeny Emila Dittricha ,Emil ten den neprisel na sjednanou schuzku. Rozhodne pravdepodobnost pritomnosti jineho sadistickeho pedofila v okoli bydliste Jana Nejedleho je velmi nepravdepodobna. Ovsem nase policie uz nepracuje s dukazy, ona pracuje s virou, a tak policie veri , ze pachatel neni Emil a Ludvik a ani je nenapadne je pozvat na vyslech, natoz na detektor lzi . S takovymi vysetrovacimi metodami muzete jit do .....panove a damy.

hitovka ( 1. listopadu 2010 17:14 )

Vy jste psychopat děláte se tady zajímavým. Jste jeden z těch, co čte dobrodružné knihy a pak vám z toho hrábne a děláte se tady zajímavým a hrajete si na agenta CIA a FBI. Tak tolik nečtěte.

kacota ( 1. listopadu 2010 15:33 )

Jan je obětí ale vlastnej fantázie

kacota ( 1. listopadu 2010 15:28 )

kacota ( 1. listopadu 2010 15:28 )

som tu po 3 dnoch,ale nestačím zírat!!!!! ten Jan by rád asi do filmu????

Zobrazit celou diskusi