Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podezřelý ze zmizení Aničky: Sousedi ho viděli v paneláku!

Autor: Helena Lacinová, jos - 
25. října 2010
16:55

Blesku se podařilo vypátrat místo, kam zmizel hlavní podezřelý v případu ztracené Aničky Janatkové (9). Jednačtyřicetiletý muž, jehož DNA se našlo na batohu zmizelé dívky, utekl ihned po propuštění za družkou do Mostu. „Viděli jsme ho tady už v pátek,“ vypověděla sousedka z domu, kde bydlí rodina podezřelého.

Muž, kterého policie podezírá z podílu na zmizení malé Aničky, žije dva životy. Jedním jako bezdomovec, který přespává ve strojovně výtahu a živí se krádežemi v bytech a chatkách. Druhým jako spořádaný otec rodiny. Má dvě dcery, z nichž jedna je ve věku Aničky a bydlí s matkou v jednom mosteckém paneláku.

V pátek ho viděla sousedka

Právě sem zřejmě vedly mužovy první kroky poté, co ho musela policie propustit. „Už v pátek jsem ho tady viděla," řekla žena z domu, kde muž žije s družkou a dcerou. V sobotu v noci jejich byt prohledávalo asi 15 policistů v civilu. „Bylo tu hodně aut a policajtů v civilu,“ potvrdila další sousedka.

V domě vědí, že muž do Prahy dojíždí za bývalou rodinou a údajně za prací. Doposud si informace o něm nedávali dohromady s případem zmizelé Aničky. U bytu Blesk nejdříve zazvonil. Zvonek nefungoval. Až na zaklepání otevřela tmavovlasá žena. V předsíni za ní ležel na zemi otevřený kufr s dívčiným oblečením. To rovnal asi čtyřicetiletý prošedivělý muž. Ten se pak otočil zády, zatímco blonďatá dívka ve stejném věku jako zmizelá Anička se přimkla k ženě a poslouchala hovor.

„Se mnou to nemá žádnou souvislost,“ tvrdila váhavě žena k otázce na muže zapleteného do případu. Žádné emoce se neprojevily u ní ani u muže. Ten se s děvčátkem zjevně chystal někam odjet. Po odchodu Blesku šel zkontrolovat na chodbu, zda už je čistý vzduch.

ales1 ( 26. října 2010 15:35 )

na mne nevyšťourala nic, ale nasadila agenta zkrata a pár úchylů jako jsi ty. Nějak se s tím vyrovnám, strašidlo)

levris ( 26. října 2010 11:57 )

Ja si myslím, že Anička se nechala zlákat touhou vidět nějaké zvířátko v ZOO, a odešla tam s někým a baťoh ukryly, aby ho nemusela nosit sebou. Jak mohli nechat tak malé dítě chodit tak nebezpečnou cestou domů? Rodiče co vy na to???

levris ( 26. října 2010 11:53 )

Takovou cestou nechat chodit osamocené děvče je trestuhodné. Kdy byste z rodičů tak učinil. Přihlaste se.

kudlankabezbozna ( 26. října 2010 11:39 )

By mě teda fakt od srdce zajímalo, co toho vyšťourali na tebe Něco ve stylu egocentrický jedinec trpící obsesívní představou jedné jediné pravdy, jejímž výhradním vlastníkem je on sám. Nic ve zlém, to jen takový lehký psychologický profil, který poskládala amatérka z mozaiky tvých diskusních plivanců.

iribr ( 26. října 2010 11:12 )

No uz se bojime Opravdu si myslis, ze policie ma cas na to vyslychat vsechny co tady spekulujou o unosu?

Zobrazit celou diskusi