Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEOreportáž: Tady se našly Aniččiny věci!

Tady se našel Aniččin batoh, Blesk.cz se byl podívat na místo.
Tady byla nalezena Aniččina taška  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: jaj, josK, rvs - 
22. října 2010
16:43

VIDEO: Exkluzivně pro Blesk.cz promluvil bývalý majitel pozemku Karel P., kde se našel batoh ztracené Aničky Janatkové (9). Batoh ležel u hromady dlažebních kostek a dřevotřískových desek. Na batohu podezřelý muž zanechal svůj pot, z kterého byla později udělána analýza DNA. Redaktoři Blesk.cz se na toto místo vypravili s kamerou.

Pozemek je již několik let opuštěný a neudržovaný. Chatka je v katastrofálním stavu a přespávali v ní pravděpodobně bezdomovci. "Nový majitel tam nebyl alespoň 5 let a stala se z toho taková neudržovaná džungle," řekl nám bývalý majitel Karel P.

Parcela je situovaná do svahu kousek od ulice Pod Písečnou, kde se Anička pravděpodobně ztratila. Na vrcholu kopce stojí malá dřevěná bouda stará přibližně 50 let o rozměrech asi 2x4 metry. Po cestě se musí prolézt dírou v plotě a hustým trnitým křovím. Blesk.cz se tam byl podívat.

Video  Tady byla nalezena Aniččina taška  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Pod chatkou je sklep...

"Pod chatkou je takový malý sklep asi metr hluboký. Vstup je přikrytý linem a na něm je skříňka," řekl majitel. "Je možné, že když to tam policisté prohledávali, tak o podsklepení nevěděli. Není až tak težké se na pozemek dostat, protože branka u plotu se dá jednoduše vyndat z pantů," pokračoval.

Redaktoři chatku prohlédli a je jasné, že zde policisté již byli, protože lino je stržené, všechno v boudě přeházené a sklep rozkopaný a zasypaný harampádím. V boudě jsou i dvě staré postele, na kterých beze všech pochybností nocovali bezdomovci.

Na pozemku zůstala hromada dlažebních kostek, které tam Karel P. nechal pro nového majitele. Ten tam však zřejmě nikdy nešel, protože vše zůstalo na původním místě. Právě podle záběrů této hroudy v televizi Karel P. poznal svůj bývalý majetek. U dlažebních kostek se našly Aniččiny věci.

JeanBerlot ( 24. října 2010 15:30 )

..a to prosím pěkně pustili z oči i toho blbce.. tu jedinou.. indicii co měli.. a už nemají..

JeanBerlot ( 24. října 2010 15:22 )

Tak teda nevím. Tí poliši ai fakt neví vůbec nic. Kdyby něco věděli tak už ji našli. To je ta horší varianta. Takže zas ukazuji jenom na svoji neschopnost. Kdyby věděli že je už dávno někde jinde..Tak by snad tam nedělali ze sebe blbce s lopatami a vidlemi již několik dnů. A jestli teda ví a už několik dnů jí neumí najít tak to je máme akorát na dva věci. Je to hrůza co se tady děje. Nicotná a neefektivní práce policie mne docela štve. Hlavně mne nekamenujte za mé názory.. Ano policejní taktice nerozumím, teren neznám, ale taky neberu policejní plat, zato jim na něj docela pěkně a už 5a20 let přispívám.

sallynusinka ( 23. října 2010 10:45 )

A ono bylo horko minulou středu ?? Že sem si nevšimla..

sallynusinka ( 23. října 2010 10:42 )

Přesně včera jsem tohle psala, že by mě zajímalo z čeho se ten chlap zpotil..Vždyt venku není takové teplo , aby člověku tekl pot z čela..Taky mě napadlo, že se musel pěkne nadřít, aby mu tekl pot..

janajka ( 23. října 2010 09:12 )

souhlas

Zobrazit celou diskusi