Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nagyová nechce o vězení ani slyšet: Relaxuje a cvičí!

Autor: ljš - 
26. července 2013
18:47

Dlouhé dny strávené na malém prostoru vazební cely, strach o budoucnost a nejistota, kdy to peklo skončí. O tom už po propuštění nechce Jana Nagyová ani slyšet, a tak se snaží relaxovat a vrátit se do normálního života.

"Já jsem jí doporučil, ať chodí na sluníčko, ať se snaží cvičit. Ona předtím hodně cvičila. Ať se snaží dostat do kondice. Už je jí ale mnohem lépe," popsal právník Jany Nagyové Eduard Bruna serveru iHned.cz, jak probíhají její dny na svobodě.

Se svou klientkou se také dohodl, že strategii její obhajoby budou probírat, až v příštím týdnu. "Kategoricky mi řekla: Teď se o tom nebudeme bavit, já na to nemám náladu ani myšlenky. Budeme to řešit na příští schůzce," potvrdil Bruna.

Podle něj se Nagyová nehodlá nijak skrývat, přestože ji nyní díky kauze a přiznaném vztahu s expremiérem Nečasem, na ulici všichni poznávají. "Ona se nebojí, ona je to silná žena. Ale nechce se jí na tu kauzu teď myslet," vysvětlil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

barija ( 28. července 2013 17:14 )

Je to tak, nedá se s tím nic dělat. Už jen pohled na velmi krátký text prozradí o dotyčném mnoho. Ale taková doučka, milí žáci .. pokud nesedí dotyční v Parlamentu ČR... je mi to taky tak nějak jedno, pokud oni o nás nerozhodujíí!

barija ( 28. července 2013 17:10 )

ahoj, né, že bych s tvým textem nějak nesouhlasila, ale píšou se *nehty* a též tedy i *za nehty*. Milý žáku jelimánku, mohu ti poradit, jak zjistíš proč, ano? Zopakuj si pádové otázky, máme jich v ČJ sedm, pak mi dej vědět, jak ti to pomohlo, ano? Nazdar

barija ( 28. července 2013 17:02 )

Ano, relaxovala a cvičila vždy, přece, to jsme viděli všichni.... ruce jak zápasník v ringu a celý den cvičila hlavně s panem Nečasem.... relaxovala hlavně v práci a večer na koníčku, že? Vládní umělci modelují celou českou republiku, proto se máme čím dál lépe a do budoucna to bude jen a jen stále lepšíí. Věříme tomu, na jejich čest!!!!

komentator ( 27. července 2013 13:43 )

Itartas NENÍ MALEJ VŮL!!! Bufetářka Nagyovka brala za poskytování Nečasovi "nadstandardních služeb" (***-í?) na ministerstvu práce a posléze na Úřadu vlády za Nečasova premiérování těžké miliony!!! Jakou kvalifikaci (vzdělání a odbornou praxi) měla bufetářka Nagyová z ODS pro vysokou funkci ve státní správě? ŽÁDNOU!!!! Jak se dostala kantýnská Nagyovka z ODS do vysoké funkce ve státní správě? Nebylo to náhodou přes postel?!? Nekoupila bufetářka Nagyová z "poctivě" vydělaných peněz několik bytů v Praze? Autoři komentářů tvrdí, že Nagyovka ořídila pro se be a své 2 dcery v Praze 3 byty! Proč si Nečas neplatil bufetářku Nagyovou ze svého? Co na to říká Itartas?

komentator ( 27. července 2013 13:31 )

Požadujme, aby Nagyovka vrátila do státní kasy ty těžké miliony, která ta pologramotná baba neoprávněně dostala od Nečase, když byl svazák Tolja Nečas ministrem práce a posléze premiérem! Jakou kvalifikaci měla odéesačka Nagyová (vzdělání + praxi) pro vysokou pozici ve státní správě? ŽÁDNOU!! Z jakého titulu brala bývalá bufetářka,odéesačka Nagyová měsíčně statisíce (plat a nehorázné odměny) u Nečase? Bylo to za šuk-ní s Nečasem v rámci přesčasů? Proč si Nečas neplatil svou konkubínu Nagyovou z vlastních peněz? Lidi, požadujme, aby Nečas a Nagyová vrátili do státní kasy ty miliony, které ta drzá Nagyovka noprávněně brala!! Ať se na odéesačku Nagyovou složí celá ODS (odéesáci toho nerozkradli málo), aby mohly být vráceny do státní kasy těžké miliony, které neoprávněně kasírovala Nagyovka za "nadstandardní služby" poskytované tomu vejlupkovi Nečasovi!! Ti šmejdi z ODS nás okrádají a ještě se nám drze tlemí do ksichtu!

Zobrazit celou diskusi