Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řidič Nagyové a jeho milenka: U dvouhodinového výslechu ji potopili

Jana Nagyová to očividně moc "ošéfované" nemá...
Jana Nagyová to očividně moc "ošéfované" nemá...  (Autor: archiv Blesku)
Autor: psch - 
3. července 2013
09:34

Dvouhodinový výslech řidiče Jany Nagyové Jiřího Pertla a jeho milenky Aleny Hegrové měl jasné obrysy: Potopit bývalou šéfku. Ta je nechala sledovat vojenskou rozvědkou s pracovním názvem „žrádlo pro psy“. Bála se, že prozradí její poměr s premiérem.

Už skoro tři týdny trvají výslechy na téma zátah na vládě. U toho posledního byl řidič Nagyové Jiří Pertl a jeho milenka Alena Hegrová. Exšéfka premiérova kabinetu je nechala sledovat údajně kvůli zneužívání služebního auta, jenže v pozadí toho všeho se jasně rýsuje snaha o zakrytí vztahu Nagyové a Nečase.

Z policejního dokumentu je jasné, že oba vyslýchaní o sledování věděli už dříve, ještě před zásahem ÚOOZ. Nedá se ale říci, jestli tušili, že je nechala sledovat právě Nagyová. "Jana Nagyová sděluje Marii Z., že budou mít záběry toho, jak "on" má zaparkováno u "ní", že "to" mají od těch novinářů a zda má u toho sezení s „ním“ být i Hegrová.," píše se ve spisu.

Potopili ji

Zastrašování ze strany Nagyové nemělo asi příliš velký efekt. Oba ji totiž podle informací středečního Práva u výslechu potopili. Byli rozzlobeni právě kvůli tomu, že je někdo fotil či natáčel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

handgood ( 7. července 2013 09:53 )

Kantýnské ovládly oba křišťálově čisté české premiéry. Itartas, neříkej, že nevíš, jak a čím se to dělá? A k tomu propouštění...? To by bylo nutné propustit 1/3 státních úředníků, protože se tam někteří nudou koušou do pr-dele za naše peníze.

itartas ( 7. července 2013 08:11 )

Samozřejmě, že ji potopili, to se od nich nakonec očekávalo a požadovalo. Stále mi však nejde do hlavy, že by ji nechal Nečas dělat si co chce, se mi nějak nepozdává. Konečně, ale vyšlo najevo, k čemu voj. rozvědka je, k hovnu, zbytečně drahé a jestli tam jsou šmíráci, kteří nemají do čeho píchnout a berou takové šmírování, tak bych prosila propustit a zeštíhlit vojenskou rozvědku!!!

rudyptak48 ( 4. července 2013 11:04 )

Jméno Nagy přitahuje průšvihy. Začalo to s Imre Nagym v Maďarsku. Mečiar měl také svou Annu Nagyovou, ale včas ji odklidil do blázince. Příjmení Nečas a Nagyová se k sobě opravdu hodí. Nečasova vláda byla jako střídačka hokejového týmu, až do ní zasáhl nový manažer Nagyová.

b.r.s.a ( 4. července 2013 08:16 )

b.r.s.a ( 4. července 2013 08:14 )

Zobrazit celou diskusi