Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Tupá blondýna: Chce zachránit Nečase! Podívejte se jak

Zoufalého Petra Nečase by ráda zachránila Nicky Tučková
Zoufalého Petra Nečase by ráda zachránila Nicky Tučková  (Autor: ČTK, Youtube)
Autor: simao - 
21. června 2013
18:46

VIDEO: Už nechce "ryč boje", jak zpívala ve svém videu, které se stalo hitem internetu. "Tupá" blondýna Nicky Tučková natočila nový kousek. Ale tentokrát nezpívá, ale agituje. Chce pomoci Petru Nečasovu, protože jeho "láska skončila" a jeho údajná milenka Jana Nagyová je ve vězení.. 

Nicky Tučková prorazila na Youtube svou písní o tom, jak bych chtěla najít bohatého chlapce, "Rich Boye" a měla se fakt dobře. Třeba jako Agáta Hanychová. Zaujala při tom mizerným zpěvem a chatrnou angličtinou. Jenže její song se dostal i do zahraničí a lidé se začali ptát, o co jde. To jako myslí vážně? Ne každý chápe, že Češi jsou národ Švejků.

A Nicky se ze své náhle internetové popularity rozhodla těžit dál. Opět vystupuje jako "tupá blondýna", což je dobře známý koncept třeba ze show Na stojáka a od herečky Ivy Pazderkové

S vážnou tváří a snad ještě horší angličtinou než minule tentokrát Nicky natočila další video. Zaměřila se však na aktuální společenské a politické otázky - nezvykle teplé počasí a aféru Nagyová. Snad jen ten stále aktuální světový mír chybí.

Všichni jsou tu tlustí a Nagyová bručí

Nicky v tomto videu do světa vytrubuje, jaké katastrofy stihly v posledních dnech Česko. První katastrofa. Je velké vedro, mnoho lidí se necítí dobře, protože každý je tlustý... Druhá katastrofa. Expremiér Petr Nečas, podle blondýny v anglickém překladu "Peter Notime", nebo "Peter Badweather", nebyl šťastný se svou manželkou, a tak si našel krutou milenku - "špióna" Janu Nagyovou.

Narážka na skandál kolem sledování Radky Nečasové vojenskou rozvědkou je tu jasná. Jenže Nagyová je ve vězení a její románek s Nečasem skončil. "Love is over," vzkazuje Nicky Tučková a chce Nečasovi pomoci. Jak? Podívejte se na video. 

sunalchemy ( 22. června 2013 08:16 )

ja bych to jmeno necas spis prelozil jako fuckung weather bad weather je blbost .) takze si to klidne muzete vsichni rict a to poradne: FUCKING WEATHER!

petr11 ( 22. června 2013 03:57 )

...nebylo by jednodušší zachránit willyho

jurajjanosik ( 22. června 2013 00:46 )

Holt, pravá česká dievčina. ako lusk

dobrotka ( 21. června 2013 23:21 )

A sakris - ty tomu nejak rozumis?

abvydavatelstvi ( 21. června 2013 22:59 )

Než natáčet primitivní videa.... tak by měla zajít na vyšetření štítné žlázy.... má nějaký otekly krk .....

Zobrazit celou diskusi