Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vítejte v Česku! Nagyová kape vosk na svázaného Nečase ve slipech a s roubíkem v puse

Kvůli kauze Nagyové a Nečase jsme pro smích celému světu
Kvůli kauze Nagyové a Nečase jsme pro smích celému světu  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
21. června 2013
11:16

VIDEO: Svázaný a na lana zavěšený Nečas s roubíkem v puse a oblečený pouze ve slipech a apartní vestičce, nad ním Nagyová ve fialovém prádélku na něj kape ze svíčky horký vosk. Když jsou v nejlepším, vtrhne do jejich kanceláře, která po nocích slouží jako sado-maso-bondage salon, několik zakuklenců…

Politický skandál přezdívaný NagyGate se dostal až do dalekého Tchaj-wanu. Tamní animátoři si kauzu vzali na paškál podobně ostře, jako to nedávno udělali s prezidentem Zemanem, který se zmožen virózou klátil nad korunovačními klenoty.

Nyní se inspirovali nejnovější aférou, která hýbe nejen Českem, a vyřádili se jen co je pravda. Nagyová je ve videu zobrazena jako šedá eminence české politiky. Nechybí na žádném jednání – vždy tajně ukrytá pod jednacím stolem, aby jí nic neuniklo. Největší moc má nad premiérem, s nímž si po nocích užívá SM hrátky.

Další kapitolou je údajné uplácení exposlanců Tluchoře, Fuksy a Šnajdra, kteří nejdříve bohorovně hodují u stolu a vzápětí jsou vedeni ve vězeňských pruhovaných mundúrech s pouty na rukou a nohou k soudu. „S korupcí, která je v české politice tak silně zakořeněná, by bylo nejlepší, kdyby byl celý český parlament zavřen do káznice,“ stojí v titulcích u této scény.

Celá animace je doprovozena titulky s komentářem. Autoři zaostřili také na české umělce (Antonín Dvořák, Václav Havel, Jaromír Jágr ) se slovy, že je „tato kafkárna bude jistě inspirovat k vytvoření umělecký děl“. A skutečně. Následuje záběr na slavnostní odhalení nové sochy kontroverzního umělce Davida Černého, která je parodií na jeho slavné sousoší močící do bazénku ve tvaru České republiky. Jen tentokrát ona bronzová dvojice souloží...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině