Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nečas fotky ze sledování ženy viděl! Nagyová mu je ukázala v slzách pár dnů před razií, tvrdí její právník

Autor: mok - 
16. června 2013
09:09

Premiér Petr Nečas se včera omlouval se a dušoval se, že o sledování své ženy Radky nevěděl. Jenomže nepřiznal, že fotky z jejího sledování viděl! V slzách mu je pár dní před razií ukázala tehdejší šéfka jeho kabinetu Jana Nagyová. Údajně mu však neobjasnila jejich původ, tvrdí její právník. 

Premiér Petr Nečas (ODS) viděl fotky ze sledování své manželky Radky několik dnů před rozsáhlou policejní razií. Ukázala mu je jeho blízká spolupracovnice Jana Nagyová, která je od soboty ve vazbě.

„Měla to schované ve svém trezoru v práci a řekla mu (Nečasovi) to v slzách krátce před tím malérem. Bylo to podle mě v řádech možná několika dnů před policejní razií,“ přiznal Právu její obhájce Eduard Bruna.

Jana Nagyová měla přitom snímky k dispozici už pěkně dlouho. Do rukou se jí podle všeho měly dostat už na podzim, a tak zůstává otázkou, proč fotografie ukázala Petru Nečasovi až teď.

Rozhodně mu prý ale zatajila, že fotky pocházejí od vojenských zpravodajů a také to, že si je sama objednala.

Ostuda

Fotografie podle obhájce Nagyové mohly prozrazovat, že chování manželky Radky mělo způsobit ostudu. „Paní Nagyová mu (Nečasovi) řekla, že má určité materiály, které jí někdo nabídl a jež by mohly svědčit o tom, že ona (Nečasová) blbne a že může být ostuda anebo malér," prozradil.

V policejním spisu se však píše, že Nagyová se snažila vyvolat spekulace o možné nevěře Nečasové a přimět tak premiéra k rozvodu. Takové pohnutky její pravník ale odmítá.

 

jirka2 ( 17. června 2013 11:53 )

"Prolhaná pakáž" se najde ve všech skupinách obyvatel. ;-)

dobrotka ( 17. června 2013 00:53 )

ivkanatka - muzes podle prispevku zjistit, kdo na koho zacal utocit. Je to vzdy hofi. Jestli se mu neco nezda, jak tady vykrikuje, at to da k soudu!

dobrotka ( 17. června 2013 00:49 )

Tak nepindej, ty debile, a dej to k soudu! Kdo se tady predvadi, s chorym mozkem, jses TY SAM!!!!

hofihofi ( 17. června 2013 00:33 )

ivkanatka ja jsem se s ni před casem zkousel domluvit, ale ona je proste zlom,yslkna slepice, zacalas tu ječet, ze udavam sousedy proste poica co tu haze co ji úprijde pod jazyk, však ji vidíš, ale aby zverejnovala adresya a stvaůla lidi pomluvami amyslela si, ze když nebydlki v CR, ze ji to projde to tedy ne. prolhana domovnice s pomluvami.

hofihofi ( 16. června 2013 23:51 )

Beze vseho, at si zaleze házet lzi a pomluvy tam kde bydli, ve sve zemi a nevytvari afery a jeji zde a každého lzive obvinuje, bydli tady? NE tak at sitodela doma.

Zobrazit celou diskusi