Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dcery Nagyovou neopustily: "Milujeme tě, mami!" vzkazují do vazby

Autor: Vera Renovica, ljš - 
15. června 2013
18:43

Prožívají nejtěžší okamžiky v životě. Jejich matku, šéfku Nečasova kabinetu poslal ostravský soud za mříže, zpoza kterých pravděpodobně jen tak nevyjde. Možná kvůli ní padne vláda, možná ji odsoudí na dlouhá léta. Přesto Štěpánka a Nikola vzkazují: Mami, milujeme tě! Zůstaň silná!

Pár hodin poté, co Jana Nagyová skončila v rukou policie, zveřejnila starší ze sester Nagyových na svém Facebooku fotografii, na níž pózuje spolu se svou mladší sestrou Štěpánkou. Na bílých tričkách mají natištěnou fotografii Nagyové a anglický nápis, který v překladu znamená "miluji svoji mámu".

Mladší Štěpánka na tutéž sociální síť umístila další anglický slogan, v překladu "zůstaň silná". Možná je to vzkaz pro matku, možná si sama dodává sílu v momentě, kdy zůstala se sestrou sama.

Luxusní bydlení

Z dalších fotografií je ale evidentní, že se pohledným dívkám nepříčil život na vysoké noze plynoucí z matčina poměru s premiérem Petrem Nečasem (48) a hrazený z kapes voličů. Na jedné fotce hýří úsměvy na místě nápadně připomínajícím oblíbenou lokalitu schůzek pražských kmotrů s kávou za 90 korun – tedy Obecní dům.

Nečasovy děti: Ticho po pěšině…

Možná se nechtějí na sociálních sítích předvádět, možná je ale táta premiér svým skandálem zklamal. Potomci Petra Nečase (48, ODS), Tomáš (23) a Tereza (17) na Facebooku jeho osud nekomentovali. Jen nejstarší syn Ondřej (26) zátah na Úřad vlády přirovnal k americkému seriálu Hra o trůny, kde se rody vyvražďují kvůli moci nad královstvími.

andy63 ( 22. června 2013 10:06 )

rezacek ( 21. června 2013 10:22 )

Matka profláklá zlodějka a prostitutka na úrovni. Ale koryto z toho měly i dcerunky, takže stojej za mámou.

mirkazam ( 21. června 2013 07:45 )

A copak dcerunky, vy neumíte česky ???

6010 ( 20. června 2013 13:31 )

A já holkám vzkazuji:"holky, choďte teď raději kanálama"!

monicakmonca ( 18. června 2013 19:45 )

Zdarec. Teď se šíří po netu a mezi lidma zajímavá možnost přivýdělku, skvělá i pro maturanty.. Už od začátku května si takto sama přivydělávám a jsem tím fascinována Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak to dojím, co to jde. Více info na Petrblog.wz.sk

Zobrazit celou diskusi