Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak Nagyová sledovala Nečasovu manželku, řidiče a sekretářku. Akci říkala Umělý pes

Nagyová nechala sledovat Radku Nečasovou
Nagyová nechala sledovat Radku Nečasovou  (Autor: Karel Kopáč)
Autor: šim - 
14. června 2013
16:37

Žárlila. Intrikovala. Chtěla rozbít manželství. To jsou motivy, které hnaly Janu Nagyovou k páchání trestné činnosti. A které rozjely největší politickou kauzu v Česku. Z policejního dokumentu, který má Blesk.cz k dispozici, vyplývá, že Nagyová nechala sledovat a fotografovat Nečasovu manželku. Dále pak jeho řidiče a spolupracovnici, kterou obviňovala z nevěry.

Velká šéfka Nagyová rozehrála svou špinavou hru na podzim 2012, kdy začala jednat s šéfy Vojenské zpravodajské služby a domlouvat si s nimi sledování těchto tří osob.

Nagyová v komunikaci se svými komplici používala kódovanou řeč. Milana Kovandu nazývala mužem, který má "umělého psa".

1785900:gallery:true:true

Sledované osoby Pertl a Hegrová byli nazýváni jako "žrádlo pro psy".

1785899:gallery:true:true

1785898:gallery:true:true

Ti, kdo sledování prováděli, byli Nagyovou označeni jako "krtečci" či "krteček."

 

1785897:gallery:true:true

Nagyová podezřívala Radku Nečasovou z nevěry.

1785921:gallery:true:true

Celý dokument nahrává spekulaci, že Nečas o celém sledování věděl. Nagyová na něj podle dokumentu vyvíjela tlak, aby se rozvedl.

1785922:gallery:true:true

Policejní dokument popisuje také motiv jednání Jany Nagyové. Měla jím být údajně snaha Nagyová ZABRÁNIT SPEKULACÍM NOVINÁŘŮ O JEJÍM VZTAHU S PREMIÉREM, k čemuž mohlo by mohlo přispět zjištění, že řidič Nagyové Pertl často se služebním vozidlem zajíždí k Hrzánskému paláci, k momentálnímu bydlišti premiéra, a dále ZABRÁNIT SPEKULACÍM O MAJETKOVÝCH POMĚRECH NAGYOVÉ.

ONLINE ZPRAVODAJSTÍ Z RAZIE NA POLITICKOU MAFII SLEDUJTE ZDE >>>

Jana Nagyová podle policejního dokumentu v době nejméně od 22. října 2012 do 27. listopadu 2012 zosnovala sledování Radky Nečasové v úmyslu opatřit si citlivé informace o jejím soukromí a ve snaze poškodit ji.

O použití sledovacích prostředků nejpozději 23. října 2012 požádala v té době ředitele Vojenského zpravodajství Ondreje Páleníka. Když mezitím Páleník skončil ve funkci, okamžitě se sešla s jeho nástupcem, Kovandou, aby ho požádala o totéž. Od obou mužů pak převzala zprávy s výsledkem sledování.

Co Nagyovou k tomu vedlo? Odpověď se nabízí jednoduchá. Chtěla získat kompromitující informace na Nečasovu ženu, které by jí posloužily jako tajná zbraň v jejím velkém úsilí – premiéra rozvést! Nagyová se už zřejmě viděla na místě Radky Nečasové.

Připomeňme, že jedním z nejveřejnějších důkazů o tom, že je manželství premiéra v troskách, poskytl Nečas sám, když se Radka nezúčastnila tradičního novoročního oběda u tehdejšího prezidenta Václava Klause a jeho ženy Livie v Lánech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivkanatka ( 15. června 2013 08:38 )

S.v.i.n.ě je .... klidně hvězdičkujte !

ivkanatka ( 15. června 2013 08:37 )

Přes podstel se řeší věcí, to je jasný ! Není první. *** je pro ní ještě slušné slovo, ale divím se jí, že stojí o takového asexuála, jako je Nečas !

jihlavanka ( 15. června 2013 07:03 )

Proboha, chudera, takový tyátr kvůli takovému asexuálovi....

pavlos67 ( 14. června 2013 22:59 )

Dal bych ty svini 10 let,podle druheho odstavce trestniho zakona o zneuziti pravomoci a manzelce toho idiota doporucil,podat na ni zalobu.Hlava me nebere,jak mohla rozvedka statu jednat na zaklade rozkazu tajemnice a to jeste v necem,co patri na uroven soukromych detektivnich agentur....

vi3ol ( 14. června 2013 22:31 )

Ano. A ještě i „pán s umělým psem“ je jenom kódové značení pro pána s umělým p(eni)sem!!!

Zobrazit celou diskusi