Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágr o kauze Nagyová: Klaus při amnestii věděl, proč udělat místo ve vězení!

Autor: simao - 
14. června 2013
11:38

Hvězdný hokejista Jaromír Jágr nevycházel z úžasu, co se to v jeho rodném Česku děje. Rozsáhlou razii a zatýkání na úřadu vlády okomentoval na Facebooku.

Jaromír Jágr se připravuje na druhý zápas finále nejslavnější hokejové soutěže na světě. V tom prvním jeho Boston prohrál s Chicagem 3:4. 

Česká hokejová legenda se v mezičase stíhá věnovat i svému profilu na sociální síti Facebook. Své "hokejové rodině" glosoval aktuální dění v Česku, které ho překvapilo. A citoval při tom exprezidenta Klause!

"6. 1. 2013 - Klaus k amnestii: ´Až vychladnou hlavy, čas ukáže, že to bylo správné.´ Vše vypadá, že ve čtvrtek 13. 6. hlavy vychladly a my všichni ostatní konečně pochopili, co nám chtěl těmito slovy exprezident pan Klaus říci a proč začal vyprazdňovat věznice:)," napsal Jágr na Facebooku.

Vážnějším tónem pak dodal. "Co se to sakra děje?... A to jsem si naivně myslel, že jedině my, hráči Bostonu, jsme měli ve čtvrtek den blbec. Doufejme, že jestli je v tom někdo nevinně, že to pro něj dobře dopadne," uvedl ke kauze Nagyová.