Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nevíte, co pod stromeček? Darujte orgasmus!

15. prosince 2010
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Vánoce, Vánoce přicházejí … Tato odrhovačka zní v těchto dnech snad na každém kroku. Možná jste si to až do této chvíle nepřipouštěli. Možná jen odkládáte výběr dárků vašim nejmilejším na poslední chvíli anebo prostě nevíte co letos darovat. Třeba se nechcete tlačit v obchodech, ale chcete raději dárky objednat z pohodlí svého domova nebo kanceláře.

Těm z vás, kteří navíc chtějí zažít pod stromečkem něco nevšedního, přinášíme právě nyní několik žhavých typů na lechtivé a opravdu originální dárky. Překvapení a radost z takového dárku jistě nebude předstíraná.
Nechte se inspirovat našimi typy na lechtivé a opravdu neotřelé dárky. Najdete zde plno nápadů pro ni i pro něho nebo si vyberte z připravených dárkových balíčků. Buďte originální a darujte orgasmus!

Fun Factory Yooo – 3 kuličky + 2 motory = super orgasmus!

Kdo by si kdy pomyslel, že 3 malé kuličky by mohly být tak zábavné? Nový, stylový, futuristický, přikládací vibrátor YOOO je fantasticky jednoduchý a efektivní.Tajemství ukryté ve třech zázračných kuličkách láká uživatele k experimentu.

Fun Factory Yooo Fun Factory Yooo | www.FunToys.cz

Více o Fun Factory Yooo


Potěšení pro muže má jméno Tenga

S těmito pánskými pomůckami překvapíte svého milého hned dvakrát – poprvé, až nechápavě rozbalí dárek se „sprchovým gelem“. Podruhé až najde odvahu to vyzkoušet.

Tenga Tenga | www.Honitka.cz

Více o Tenga

 

Voňavá i vzrušující – to je milenecká kosmetika LELO

Dopřejte si voňavou relaxační masáž a nechte se unášet na vlně vzrušení. Milostná masážní svíčka tající při teplotě lidského těla i masážní oleje  navíc vyživují a hydratují pokožku a jsou bohaté na vitamin E. Kvalita výrobků je zaručena použitím pouze přírodních extraktů bez chemických příměsí. Zlatý prach ze 24k zlata zanechá na pokožce krásné třpytivé tóny. Masážní oleje LELO promění vašeho partnera v opravdové „zlatíčko“.

kosmetika LELO kosmetika LELO | www.LELOdesign.cz

Více o LELO

 

G-Ki – dobyvatelka bodu G

Ať už bod G existuje nebo ne, může být velmi příjemné a vzrušující ho hledat. Vnitřní část klitorisu bývá u většiny žen velmi citlivá a některé z nich jeho vhodnou stimulací mohou dosáhnout orgasmus. Šikovným pomocníkem při jeho hledání vám může být vibrátor G-Ki, který byl k tomuto účelu stvořen. G-Ki je unikátní svým tvarem a především možností „zafixovat“ jej v určitém úhlu tak, aby dráždění bylo co nejpřesnější. G-Ki znamená klíč k hledání G bodu.

G-Ki G-Ki | www.JeJoue.cz

Více o G-Ki


zaparenevejce ( 6. ledna 2011 06:36 )

stačí si ho vyhonit

zaparenevejce ( 6. ledna 2011 06:35 )

stačí si ho vyhonit

zaparenevejce ( 6. ledna 2011 06:35 )

stačí si ho vyhonit

djaba ( 17. prosince 2010 22:14 )

To si snad dělá zase Blesk pr*del ? Už vidím zástupy mužů a žen ,jak vykupují sexšopy .A komu vlastně koupit nepíší ,babičce ,dědovi nebo oblíbené učitelce ?

inkwizitor ( 15. prosince 2010 21:02 )

V noci na stavbe vrátnik zbadal tmavú postavu ako drží pred sebou balík térpapieru. Podíde bližšie, namieri baterkou a kričí: - haló, čo vy tam s tým balíkom térpapieru! Ihneď to vráťte späť! Na to tmavá postava otočí hlavu k strážnikovi, ukáže rad bielych zubov a povie: - prepáčte, ja tu len čúram.

Zobrazit celou diskusi