Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Musel si vzít krávu, se kterou měl sex!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: INT, vk - 
14. června 2010
18:38

Hrátky se zvířetem se mu krutě vymstily! Poté, co byl Nguraha Alita (18) z indonéského ostrova Bali přistižen v rýžovém poli s kalhotami u kolen a při sexu s krávou, spustil se poprask. Zneuctil zvíře a podle tradice hrozila vesnici kletba. Zachránit ji mohla jedině svatba mladíka s krávou. Ani ta se ale nakonec neobešla bez komplikací.

Z nezaměstnaného Ality se stala v indonéské vesnici Yeh Embang celebrita. Vzhledem k tomu, že ho nechvalně proslavil sex s krávou, on sám si popularitu příliš nevychutnával.

„Byl to takový tichý chlapec, vůbec se mi nechce věřit tomu, co udělal,“ oznámil jeden z vesničanů. I když se k činu později mladík přiznal a uvedl, že ho to mrzí a že to byla právě kráva, která ho svedla, představitelé rozhodli, že musí přijít trest. A aby se vesnice očistila od případné kletby, byl mladík donucen, aby se s krávou oženil.

Svatba, které přihlížely stovky zvědavců, fotografů a novinářů však skončila fiaskem. Alita nevydýchal pozornost, která se kolem něj strhla, a během obřadu omdlel. Ani »nevěsta« neskončila nejlépe. Součástí ceremoniálu byla koupel a symbolické utopení ve vodách Indického oceánu.

Bohužel... Utopení naoko se nekonalo a kráva ve vodě utonula doopravdy. Jediní, kdo měl ze svatby nakonec radost, byli vesničané. Očistili se od kletby, která jim kvůli vzplanutí mladíka ke krávě hrozila.

anasyi ( 15. června 2010 12:08 )

a takhle nejaky vul by nebyl?

zaviracispendlik ( 15. června 2010 10:37 )

chudák kráva, mohla se mít jako pra.se v žitě))

zaviracispendlik ( 15. června 2010 10:36 )

a není v Indonesii hinduismus???, nebo budhismus???

boball ( 14. června 2010 23:00 )

Taková pěkná kráva,tě svede jedna dvě

bosomfriend ( 14. června 2010 21:35 )

přečtěte si tu kniho od Zeyran Ates a budou vám vstávat vlasy na hlavě , co vše děljí takzvaní vyznavačí nejstarší kultury a hygieny.

Zobrazit celou diskusi