Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fenomén - nákupy přímo z USA

Shopping-USA.cz
Shopping-USA.cz  (Autor: Shopping-USA.cz )
14. června 2010
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Nakupování v USA má své velké výhody. Jednou z nich je velmi nízká pořizovací cena. Na nákupech tak ušetříte oproti tuzemsku až neuvěřitelných 80% ceny. Velkou výhodou je také široký výběr produktů, které se do Evropy nikdy nedostanou. Kompletní služby spojené s nákupy v USA zajištuje prověřená česká firma www.Shopping-USA.cz, která je jedničkou na trhu v nákupech a zasílání zboží z USA.

Ve spojených státech si můžete vybírat zboží od předních světových značek jako jsou například Abercrombie, Armani, Ralph Lauren, Roxy, Guess, Gucci, Victorias Secret, Nike...  mnohdy za zlomkové ceny zboží, které by jste zakoupili u nás. Mimo oblečení si ze států můžete objednávat také kosmetiku, spotřební zboží a mnoho dalších novinek světových trendů, které najdete v USA.

Za nákupy do států již nemusíte zdlouhavě a předraženě létat, stačí využít komplexních služeb spojených s nákupy v americe a nechat si celý nákup zakoupit a dopravit přímo před Vaše "vchodové dveře".
Službu, která to vše zajištuje najdete na www.Shopping-USA.cz. Celý nákup za Vás v USA sama zakoupí, zkontroluje a přepošle nejlevnější možnou variantou. Nákup je pak snadný, bezpečený a rychlý.

Největší devizou nákupu v USA je exkluzivita zboží. Mnohé módní značky se k nám někdy vůbec nedostanou, jiné nám pak obchody v České republice nabízí za přehnané peníze.
Proto dámy či pánové, neváhejte, a již dnes bezpečně nakupujte zboží z posledních kolekcí za třeinové ceny, které Vám budou závidet všechny Vaše kamarádky.

Výhody nákupu se zásilkovou službou Shopping USA:

1) Registrací na stránkách zásilkové služby, která je zcela zdarma automaticky získaváte adresu v USA, na kterou si můžete nechávat zasílat nákupy či korespondenci. Na žádost zákazníka se nákupy můžou překontrolovat a přeposlat na určenou adresu.

2) Vždy máte dokonalý přehled o stavu objednávek. Veškerý průběh můžete sledovat 24hod denně online díky  virtuální schránce. U každé objednávky tak víte, v jaké fází se nachází.

3) Je zaručena nízka cena poštovného. Umožňujeme slučování a rozdělování zásilek, tím můžete ušetřít až 70% na poplatcích přepravní společnosti.

4) Ničím neriskujete, služba Shopping-USA.cz zboží v USA platí za Vás ze svých amerických účtů a platebních karet. Tímto se zabrání vzniku možného rizika spojeného s nákupem ze zámoří.

Dopřejte si potěšení z výhodného nákupu a využijte častých akčních slev. Stačí si jen vybrat zboží dle Vašeho přání a ostatní Vám zařídí Shopping-USA.cz. Nákupy v Americe jsou díky Shopping-USA.cz pohodlné, přehledné a bezpečné. Vaše práce končí ve chvíli, kdy se rozhodnete pro nákup Vámi vybraného zboží. Shopping-USA.cz zařídí vše ostatní.

Více informací o službě Shopping-USA.cz zde.