Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyberte jméno pro lví holčičku!

Autor: Tereza Hořínková - 
21. listopadu 2009
15:40

V cirkusu Humberto se narodila dvě lvíčata! Chlapeček už své jméno má. Říkají mu Blesk. A mladá slečna? Tu pojmenujete vy, čtenáři!

Své tipy posílejte na e-mailovou adresu lvicata@blesk.cz. Ze zatím došlých návrhů jsme vybrali ty nejčetnější. Které se vám líbí nejvíce? Hlasujte v anketě.

 

„Když jsme šli ráno krmit, nevěřili jsme vlastním očím. U lvů se najednou objevily dvě chlupaté kuličky,“ pochlubil se Blesku principál cirkusu Humberto Bohumil Navrátil s tím, že chlapečka už pojmenovali. „Dali jsme mu krásné jméno podle našich oblíbených novin. Říkáme mu Blesk,“ řekl Navrátil.

A jaký osud čeká malou lvici? „Pro tu ať hlasují čtenáři. Doufám, že jí vyberou stejně krásné jméno, jako je ona,“ dodal principál. Proto neváhejte, posílejte své tipy a pak hlasujte na internetových stránkách www.blesk.cz/humberto.

Lví slečnu pokřtí během sobotního představení a Blesk bude samozřejmě u toho!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sofka ( 23. listopadu 2009 16:08 )

Mia..... to je dobré jméno ne?

puncoska ( 23. listopadu 2009 14:56 )

zřejmě se to nikomu nebude líbit,ale neva. Balinka,Bleskynka,Belinka. Nemám fantazii

baudysfrantisek ( 22. listopadu 2009 19:49 )

Bratříček se jmenuje Blesk, sestřička ze stejného vrhu by měla mít jméno též s počátečním písmenem B... Navrhuji jméno BEÁTA z těchto důvodů: o tom je kniha ,,Jméno je váš osud". BEÁTA - velká psychická síla, láska, inteligence, jemnost, velmi dobré jméno. Je bez karmické zátěže. V životě se určitě neztratí. Vyrovnává i nedobré datum narození. Vhodné pro všechna znamení. Beáta by měla být odvážná, přináší jí to štěstí. Vládne Měsíc a Slunce. Jméno Elsa už se příliš opakuje. Přeji hodně štěstí do života.

mavrodaphne ( 22. listopadu 2009 05:06 )

Boze...PETRRUSHAK neblbni... Takovy individum a vycpat???? At se radeji rozlozi nekde v lese...

mavrodaphne ( 22. listopadu 2009 05:01 )

SORAYA....

Zobrazit celou diskusi