Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zázračné dítě: Holčička (10) přežila pád malého letadla

Z letadla zbyly jen trosky. Holčička ale strašlivou nehodu jako zázrakem přežila
Z letadla zbyly jen trosky. Holčička ale strašlivou nehodu jako zázrakem přežila  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK, mivr - 
8. ledna 2011
09:41

Desetiletá holčička přežila pád malého letadla v západní části Venezuely. Dalších pět osob na palubě, patrně členové její rodiny, nehodu nepřežilo. O dívce se tak může mluvit jako o zázračném dítěti.

Stroj typu Partenavia PN68 se zřítil na okraji jedné farmy ve státě Cojedes. Na palubě byli ještě dva muži a tři ženy. Dítě jako zázrakem neutrpělo ani žádná zranění!

Letoun odstartoval patrně na karibském ostrově Margarita a mířil k letišti Valles de Tuy, které leží třicet kilometrů jižně od venezuelské metropole Caracasu.
Příčina neštěstí se stále vyšetřuje. Jisté ale je, že děvče mělo velké štěstí. Bohužel pokud se potvrdí, že ostatní posádka byli členi rodiny, bude z ní sirotek.

c3rb3r0s ( 25. června 2011 23:08 )

Celá její rodina se zabila při letecké nehodě a teď pošupajdí jako sirotek do děcáku, JE TO ZÁZRAK!

limak007 ( 8. ledna 2011 12:39 )

"...ostatní posádka byli členi rodiny..." jednotné číslo množné číslo 1. pád člen členové 2. pád člena členů 3. pád členovi, členu členům 4. pád člena členy 5. pád člene3 členové 6. pád členovi, členu členech 7. pád členem členy

e.44 ( 8. ledna 2011 11:03 )

holčička měla štěstí v neštěstí. Jako zázrakem přežila, když pět členů její rodiny zahynulo. Snad jí ještě zbyl někdo z příbuzenstva, kdo jí pomůže se vypořádat se ztrátou těch nejbližších a dovede jí životem až do dospělosti. Nešlo o žádné zázračné dítě. Blesku příště méně superlativů a víc ověřených informací

Zobrazit celou diskusi