Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Exprezident Kováč: Bojuje s Parkinsonem!

Michal Kováč bojuje s Parkinsonem
Michal Kováč bojuje s Parkinsonem  (Autor: ČTK)
Autor: jos - 
7. ledna 2011
16:59

Bývalý prezident Slovenska Michal Kováč (80) byl hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče v nemocnici v bratislavských Kramárech. Bývalí politik dlouhodobě bojuje s Parkinsonovou nemocí.

Mluvčí nemocnice Zuzana Čižmáriková pro slovenský deník Plus JEDEN DEŇ uvedla, že exprezidenta hospitalizovali ve čtvrtek ve večerních hodinách. Dále uvedla, že jeho stav je stabilizovaná.

Deníku se povedlo s Kováčem spojit. Unaveným hlasem jim řekl: "Nyní vám k tomu nemohu mnoho povědět. Mají mě v péči lékaři a dělají potřebná vyšetření." Pro Nový Čas pak Kováč řekl, že ho napadla nějaká infekce.

Exprezident Slovenska Michal Kováč byl v poslední době už několikrát hospitalizovaný. Trpí Parkinsonovu nemocí a naposledy měl problémy s dýchacími cestami.

divenka ( 8. ledna 2011 20:59 )

potřebu vidět politika v celkem nedůstojných situacích. Stačilo by bezobrázku napsat co víte, ale ten obrázek, ten mluví jasně... o ubohosti toho, kdo ho vyfotil a o neuctivém zlatokopovi, co to otiskl.

janedo ( 8. ledna 2011 11:20 )

.....

johanka ( 7. ledna 2011 19:03 )

Ano - autor článku: jos ..... jistě dostane prémie

johanka ( 7. ledna 2011 19:02 )

Člověk žasne, co to je za autory zveřejňovaných článků. Stane se, že se člověk někdy překlepne, ale těch hrubých chyb už je příliš..... BÝVALÍ politik sice bojuje s nemocí, ale současný pisálek by měl jít na doučování z jazyka českého STYĎTE SE

Zobrazit celou diskusi