Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kojí psa kvůli charitě! Co vy na to?

Kojení psa šokovalo Irsko!
Kojení psa šokovalo Irsko!  (Autor: karol-liver.com)
Autor: jos - 
3. ledna 2011
06:01

NEDĚLE 2. 1. - Polský server Fakt.pl uveřejnil fotografii, která v Irsku (místě svého vzniku) vyvolává otázky, kde končí umění a začíná perverse. Dáma s tmavým líčením na snímku kojí psa, což normální rozhodně není.

Fotka je dílem devětadvacetiletého fotografa Karola Livera, který snímek použil do charitativního kalendáře. Obraz ženy se psem patří k měsíci březnu. V irských médiích se fotka objevila koncem roku 2010 a vyvolala bouři nevole.

"Je to hnusné a perversní, nechápu, kam ten svět spěje," nechala se slyšet v internetové diskuzi na serveru Fakt.pl jedna ze čtenářek. Dalším je ale šokující obrázek lhostejný a nebo tvrdí, že jde o umění, které musí zůstat za všech okolností svobodné.

A jaký názor máte vy, čtenáři Blesk.cz? Jedná se podle vás o umění, které musí jít svou cestou? Nebo je to jen nechutná provokace? Pište své názory do diskuze pod článkem.

Kojení psa šokovalo Irsko! Kojení psa šokovalo Irsko! | karol-liver.com

balin ( 5. ledna 2011 21:00 )

že príslušní puritáni nečítali Ovocie hnevu, lebo to by možno ani neprežili

anelam ( 5. ledna 2011 06:43 )

Jacey,tvé příspěvky jsem četla vícekrát,jsou výstižné,logické,jsi velice inteligentní,kdo by měl udělat zkoušku, když ne ty? Až ti závidím,když to v životě někdy nevzdáš,daleko to dotáhneš Takovým lidem to moc přeji.Měj se moc pěkně a nikdy nic nevzdávej,běž za svým cílem-máš na to

jakub-moravec ( 5. ledna 2011 06:38 )

Pro dívenku. Když schvalujete kojení na veřejnosti,protože miminko má hlad kdykoliv a kdekoliv, potom by muži mohli dělat totéž když se potřebujou vyčůrat kdykoliv a kdekoliv a pak bude zapotřebí změnit text v naší české hymně ....a to je ta krásná země....protože půjdeme po Václaváku a tam budou chlapi nalevo, napravo veřejně ochcávat telegrafní sloupy, dopravní značky a pneumatiky parkujících aut. Bravo!

jacey ( 4. ledna 2011 23:05 )

Anelam, moc děkuji za psychickou podporu, budu ji potřebovat

anelam ( 4. ledna 2011 15:49 )

Jacey,jistě máš pravdu a jsem ráda že máš takový názor,při tvém mládí.zkoušku jistě zvládneš,držím

Zobrazit celou diskusi