Příčina smrti zatím není známa. Farrell zemřel ve čtvrtek v devět hodin ráno v hotelovém pokoji v ruském Petrohradě. "Byl nalezen mrtvý ve své posteli," prozradil jeho agent John Seine a dodal: "Ve středu večer si Bobby stěžoval, že se necítí dobře. Měl bolesti na hrudi a potíže s dýcháním." Do Itálie, kam kapela chtěla zamířit z Ruska, se už nepodívá.

Loni ještě koncertoval v Břeclavi

Umělec pocházející z antilského ostrova Aruba začal kariéru v Nizozemsku jako diskžokej a tanečník. V roce 1976 se připojil ke skupině Boney M., kterou založil německý producent Frank Farian. Formace, kterou tvořily ještě zpěvačky Marcia Barrett (62), Liz Mitchell (58) a Maizie Williams (59), prodala více než 150 milionů alb. Mezi nejslavnější hity patří Rivers of Babylon, Rasputin nebo Daddy Cool.

V roce 2003 Farian vzbudil pozdvižení, když přiznal, že Bobby Farrell na většině nahrávek nezpíval a že byl vybrán do skupiny především kvůli charismatu. Po rozpadu Boney M. založil Bobby v roce 1992 vlastní seskupení, se kterým loni koncertoval v Břeclavi.

Video
Video se připravuje ...

Legendární zpěvák a tanečník Bobby Farrell zemřel ve čtvrtek ráno /Youtube/

Video
Video se připravuje ...

Jediný mužský člen skupiny Bone M zemřel v hotelovém pokoji v Petrohradu. /Youtube/