Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je on: S náklaďákem se řítil v protisměru!

Autor: Čas.sk, jaj - 
28. prosince 2010
18:00

AKTUALIZOVÁNO: Nepopsatelnou hrůzu zažívali v pondělí večer řidiči na slovenské D1 ve směru z Trnavy na Trenčín. V protisměru se tu řítilo nákladní auto s totálně opilým řidičem oblečeným jen ve spodkách. Přivolaní policisté situaci zvládli a auto zastavili. Jen zázrakem nikdo nebyl zraněn.

Policie dostala v pondělí okolo deváte hodiny večer hlášení, že se po dálnici D1 ve směru z Trnavy na Trenčín řítí protisměrem náklaďák. Trnavští policisté okamžitě vyrazili do akce a opilého řidiče v nákladním autě Renault Midlum nakonec zastavili u odbočky na Červeník. Incident si nevyžádal žádnou dopravní nehodu ani zraněné.

Na řidiči bylo ihned vidět, že je pod vlivem alkoholu. Oblečený byl navíc pouze ve spodním prádle. Při dechové zkoušce Pavel D. (50) nadýchal 2,29 promile alkoholu. Proti řidiči zahájila policie trestní stíhání. Za obecní ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí jeden až pět let vězení. Policie ho prozatím ještě nevyslechla, protože ještě nevystřízlivěl!

Řidič má telefon nedostupný. "Něco takového se mu stalo poprvé," tvrdí jeho manželka. Na otázku, jak ho doma přivítá, slovenským médiím neodpověděla.

odol ( 28. prosince 2010 21:30 )

Poprosím Ústav pameti národa o prešetrenie tohoto problému a pokúsim sa vyjadriť do 30 dní.Ale možno máš pravdu.nie som si istý,či to nepovedala moja manželka,keď som ju vytočil.Ja som už starší,mám cez 30 rokov a pameť v ***i a nedovolím si súťažiť zo švejkofilom a vopred ti dávam za pravdu a tiež si hHškovo dielo vysoko cením! P.S.Ale ten vodič je tupoň!!!!!! A poridne drbnutýýýýýýýýýýýýýýýýýý!

gevi ( 28. prosince 2010 21:12 )

To není tak bezvýznamné, jako jsou dnes závěry nějakého sjezdu KSČ. Švejk patří mezi světovou literaturu a byl ze všech českých knih přeložen do daleko nejvíce jazyků (mám dojem, že 114). Jde o to, že pokud chci něco citovat, nemohu si to vymyslet a dokonce to cpát do nějakého uzavřeného světoznámého díla. Charakter hejtmana Ságnera, jak je v románu podán, vylučuje, aby volal po zastřelení Švejka, nebo kohokoli jiného. Asi si myslíte, že jsem hnidopich a blbec, ale pokud chci citovat, tak bych měl citovat úplně přesně. A už vůbec ne vymyslet hloupost, která jde proti duchu daného díla. Tak to vidím já a přitom věřím, že si myslíte, že jsem pitomec, který bazíruje na detailech, jako poručík Dub.

delavar ( 28. prosince 2010 20:43 )

Či táto blbosť zaznela je asi tak dôležite ako závery 17.zjazdu KSČ a nič sa nemení na fakte,že to je absólútny ,,úúúúd,,!!!!

gevi ( 28. prosince 2010 20:37 )

Už jsem na to upozorňoval několikrát. V románu Jaroslava Haška Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války tato slova nikdy nazazněla. Nejen, že je nepronesl hejtman Ságner, ale v celém románu je neřekl nikdo. Nevím, kdo vymyslel tuto pitominu, kterou zde už několik diskutujících jako tupé ovce opakují. Pokud mi naznačíte, kde tato věta je (znám Švejka téměř nazpaměť), a já ji tam najdu, milerád se vám omluvím.

odol ( 28. prosince 2010 19:24 )

Hejtman Ságner v nesmrteľnom románe keď ho naštval Švejk,kričal: Svázat,zavřít,zastřelit!!! Netreba len kričať ako pán hejtman Ságner!Treba to tomuto hovadu urobiť!

Zobrazit celou diskusi