Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka (25) dvou dětí obcovala se školákem (14)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: AFP)
Autor: mivr - 
20. prosince 2010
19:56

Matka dvou chlapců z Velké Británie se dva měsíce scházela se čtrnáctiletým klukem a během té doby s ním měla osmkrát sexuální styk. Na ilegální aférku přišel přítel nestoudnice, když se nečekaně zjevil doma a načapal milence v akci. Za sex s nezletilým byla žena odsouzena na tři roky.

Susanne Divers z britského Lancasteru se loni seznámila se čtrnáctiletým chlapcem, jehož jméno nesmí být kvůli jeho nízkému věku zveřejněno. Ač byl mezi nimi věkový rozdíl jedenáct let, začali se spolu kamarádit a přátelství přerostlo v něco víc.

O bizarním vztahu nikdo nevěděl, až jednou bylo příteli Susanne v práci špatně, a tak šel dříve domů. Když zamířil do ložnice, zjistil, že jsou zamčené dveře. Vylomil je a spatřil svou přítelkyni, jak tam obcuje s nezletilým klukem. Jeho vyhodil a ji zbil, za což byl policií potrestán.

Školák se zamiloval

Chlapec byl do zhýralé ženy, která má z předchozího vztahu šestiletého a osmiletého syna, očividně opravdu zamilovaný. Místo školy chodil za ní a na Facebook si napsal: "Mám nejlepší holku na světě." Milenecký pár si dokonce posílal SMS s erotickými narážkami a nestydaté MMS.

V lednu hoch někomu jednu z těchto SMS někomu ukázal. Žena se na něj naštvala a řekla mu, že už ho nechce vidět. To chlapce tak zlomilo, že si chtěl sáhnout na život. Susanne si to ale nakonec rozmyslela a scházela se s ním dále. Divers vzala celou vinu na sebe a už byla odsouzena na tři roky pobytu za mřížemi.

boban1 ( 20. prosince 2010 22:31 )

Ty nějaká chytrá to nerozumíš srandě to si asi nějaká přeštudovaná inženýrka.

Zobrazit celou diskusi