Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bordel na summitu NATO: Orgie s 80 prostitutkami!

Gruzínská delegace si na hotel pozvala 80 prostitutek. Byl mezi zúčastněnými i prezident Saakašvili?
Gruzínská delegace si na hotel pozvala 80 prostitutek. Byl mezi zúčastněnými i prezident Saakašvili?  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Jan Jedlička - 
25. listopadu 2010
10:47

Ženské klíny namísto zahraničních vztahů zajímaly gruzínskou delegaci na summitu NATO v Portugalsku. Na hotel si státníci přivedli 80 lehkých dam, se kterými si užívali tak hlasitě, že to rušilo i francouzského prezidenta Sarkozyho. Celou situaci řešila i policie a v Gruzii bude mít pravděpodobně politickou dohru.

V luxusním lisabonském hotelu Tiara Parc Atlantic, který je jedním z nejdražších ve městě, to tedy gruzínská delegace minulý pátek pořádně rozjela! Uspořádali párty s 80 prostitutkami, které vydávali za své manželky. O kauze informoval portugalský deník Correio da Manhã.

Během divokých hrátek byli Gruzínci tak hlasití, že přetekly nervy i francouzskému prezidentovi Nicolasu Sarkozymu! Údajně v  takovém "bordelu" nemohl pracovat a řekl vedení hotelu, aby s tím něco udělalo. Otázkou zůstává, jestli se na párty s přítomnými dámami veselil i prezident Michail Saakašvili, o tom zahraniční média neinformují.

Zaměstnanci hotelu mezi dámami poznali prostitutky a zavolali policii. O všem údajně existuje i protokol. V Gruzii se kauzy chytla opozice vedená Levanem Vepchvadzem, která chce vyvodit důsledky.

djaba ( 25. listopadu 2010 22:23 )

No co co ,po náročném jednání , náročný mejdlo .Když na to měli , tak co by si neužili radovánek.Já bych nebyl jiný , horší by bylo kdyby se to moje baba dozvěděla.

ruisendaal ( 25. listopadu 2010 12:57 )

rusáci, nerusáci, ty jsi také vosel z velkým V. a to mě všichni, určitě uvěří!!

anelam ( 25. listopadu 2010 12:45 )

je bordel v politice ,tak se vším všudy,ne ?

husqarnowicz ( 25. listopadu 2010 12:18 )

To musela být jízda,když to vyvedlo z míry i Sarkozyho,který na to musí být zvyklý z domova . Nedělám si iluze, u podobných přípežitostí si užívá víc chlapů. A možná by to prospělo i těm našim delegátům. Kdyby si občas pořádně vrzli, třeba by je přešly ty jejich idiotské nápady a my se nemuseli koukat na ty jejich přiteplené xichty..

siroky11 ( 25. listopadu 2010 12:10 )

odkoukali od nás, ne? Oni jezdí za čubkami do Portugalska a naši politici o něco blíže - do Itálie k Berlusconimu. Holt - jsme přeci jenom chudší stát, nemůžeme si dovolit dražší cestovné

Zobrazit celou diskusi