Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vraha zakopu tam, kde našli moji dceru

Autor: ap, Kšim - 
21. listopadu 2010
12:05

Zabiju vraha své dcery! Taková slova pronesl v televizi otec Nikolky B. (†20) poté, co bylo její tělo nalezeno mrtvé. Žal rodičů ze ztráty své milované dcery vyústil k rozhodnutí svou dceru pomstít.

Dvacetiletá Nikola Beblavá beze stopy zmizela v noci 25. září. Když policie v pátek objevila v lese mrtvé tělo, rodiče Nikolky se modlili, aby to nebyla jejich dcera. Bohužel to však byla právě matka, kdo ji o víkendu identifikoval.

Rozhněvaný otec pak v televizi prohlásil, že vraha odhalí a zakope přímo na místě, kde tělo jeho mrtvé dcery zanechal. Dal rovněž najevo, že udělá vše pro to, aby ho dopadl jako první.

"Nebudu říkat jména, nebudu ukazovat prstem, ale já vím, odkud vítr fouká," jako by naznačoval, že někoho už nyní podezírá.

A v případě, že vraha skutečně odhalí, slibuje mu krutý konec. "Tady našli moji dceru a tady skončí i ten, kdo je za to odpovědný," prohlásil do kamery a rukou ukazoval na místo, kde našli Nikolino tělo.

"Pokud ho dopadnu první, tady v tomto hrobě skončí. To přísahám Bohu, i když jsem ateista," zakončil otec své odhodlání neponechat trest pro vraha v rukou justice.

Vrah si terén chladnokrevně mapoval

Záhadou zůstává, jak je možné, že se tělo v lese objevilo až nyní? Policie také na tomto místě před časem pátrala. Dokonce dvakrát a s pomocí psů.

"Někdo o tom věděl, mapoval si to tu. Vrah si řekl: Dvakrát se tu bylo, potřetí sem nepůjdou," řekl svůj názor otec Nikolky televizi Joj.

Tělo Nikoly leželo v lese při Čáčové jen padesát metrů od policejní střelnice. Bylo oděné jen do trička. Nikde okolo policie nenašla doklady ani žádné jiné osobní předměty.

"Manželka byla na identifikaci určitých věcí z bratislavské patologie, které patolog vybral z torza toho těla a jsou to Nikolčiny šperky," uvedl zdrcený otec.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bozimlyn ( 1. prosince 2010 15:37 )

NIKDO JI NEVLETĚL POD KOLA, ONA VLETĚLA NA NĚJ, ano je to vše výmysl, aby se zachránila. ANO - JE " ZABIJAČKA", pokud u nás není prohnilost, tak pravda se ukáže!!! DARA MU VZALA ŽIVOT!!!!! JE TO BESTIE, MUSÍ NA NI DOJÍT, i kdyby se to řešilo mimo naše území!!

jaramila ( 24. listopadu 2010 15:27 )

jaramila ( 24. listopadu 2010 12:40 )

Chápu pana otce, jistě by si pachatel zasloužil smrt, co jiného. Musí mít ale na paměti, že jeho milovaná dcera by si nepřála, aby kvůli takovému lotrovi skončil její otec ve vězení.

anelam ( 23. listopadu 2010 13:16 )

cocococo ( 22. listopadu 2010 19:50 )

Kdyz mam neco takovyho v planu,o krevni mste,tak to nevyrvavam v TV pred celym narodem,jako ozralej v hospode.Jdu a udelam to.Jinak bude tatinek hned u cesky policie na odstrel.Jednoducha prace pro ty liny kuze co hakujou u policie.Jestli si to chce srovnat v palici,tak musi bejt zticha.Zije v Cechach,ne v Siera leone.Papa

Zobrazit celou diskusi