Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šílenec pobodal dceru (17) ze strachu, že ho opustí!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Miroslav Homola, ilustrační foto)
Autor: INT, mivr - 
8. listopadu 2010
22:34

Britská policie musí řešit příšerný případ. Muž měl takový strach, aby ho jeho tehdy šestnáctiletá dcera neopustila, že ji třináctkrát pobodal a málem udusil! Šílenec byl obviněn z pokusu o vraždu.

Lee Kelly (35), otec dvou dětí, se v červnu opil během nakupování v Manchesteru a po příjezdu domů zaútočil s nožem na vlastní dceru Jade, které bylo tehdy šestnáct let. To byla poslední kapka. Předtím ji pravidelně bil a i jinak terorizoval.

Muž dokonce dceři zakázal chodit do školy, protože ji jednou sledoval a viděl, jak pozdravila nějakého chlapce. V patách byl dívce od jejích třinácti let. Soudu řekl, že se bál, aby mu ji někdo nevzal. Pan Kelly nebil jen Jade, ale i jejího bratra Stephena. Matka dětí se od rodiny odstěhovala před několika lety.

Totální záchvat!

Po příjezdu z nákupu muže chytil amok a zaútočil na dceru, která se krčila za sedačkou a prosila ho, aby přestal. Po cestě domů ji muž asi dvacetkrát zpohlavkoval a dokonce několikrát pokousal. Kelly začal dceru dusit, poté popadl kuchyňský nůž a třináctkrát ji bodl. Dívka se chatrně chránila prvním, co jí přišlo pod ruku – polštářem. Muž se ji poté pokusil ještě jednou uškrtit, když ji tlačil obličejem k zemi.

Jade se nakonec podařilo utéct z domu a naskočit do kolemjedoucího taxíku. Otec za ní vyběhl na ulici a prosil ji, aby ho neopouštěla. Šílený muž obvinění z pokusu o vraždu dcery odmítá. Podle svých slov byl moc opilý. Britský soud se bude případem dále zabývat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi