Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Další střelba v Bratislavě: Zloděj postřelil úřednici!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: INT, mivr - 
8. listopadu 2010
21:19

V Bratislavě se zase střílelo! Tentokrát tam maskovaný lupič postřelil zaměstnankyni peněžního ústavu, která mu nechtěla dát peníze. Žena má zraněné rameno, útočník je na útěku.

Maskovaný lupič v pondělí krátce před šestou hodinou večer při přepadení pobočky banky Unicredit Bank v bratislavské čtvrti Dúbravka na západě slovenské metropole postřelil zaměstnankyni peněžního ústavu. Zloděj, který je nyní na útěku, ji zasáhl do ramene. Žena byla okamžitě převezena do nemocnice. V bance byli v době přepadení ještě tři zaměstnanci a jeden zákazník. Nikomu jinému se nic nestalo.

Z vyšetřování podle mluvčí bratislavské policie Tatiany Kurucové vyplývá, že muž vystřelil poté, co mu jedna z pracovnic odmítla vydat peníze. Podle slovenského serveru Aktualne.sk muž před výstřelem výhružně počítal od deseti k nule. Poté vystřelil na jednu zaměstnankyni a od další ženy si nechal vyplatit peníze. Jak vysoká suma to byla, se zatím neví.

Policie uveřejnila popis lupiče: byl asi 180 centimetrů vysoký, na sobě měl modré džíny, zeleno šedivou mikinu s kapucí a žlutým nápisem, přes prsa měl tašku, ve které si asi odnesl ukradené peníze.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi