Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horník vylezl z dolu a vykašlal se na manželku!

Autor: jaj, Krvs - 
16. října 2010
05:59

"Teď spolu strávíme několik dní v posteli,“ pověděl něvěrný horník Yonni Barrios své milence poté, co opustil záchrannou kapsli Fénix. Milenka Susana bude ale muset ještě několik dní počkat než jeho a ostatní horníky propustí lékaři z nemocnice. Poté spolu stráví několik milostných dní o samotě, k manželce se Barrios již neplánuje vrátit.

Zatímco milenka Susana oslavovala návrat svého přítele na zemský povrch, manželka Marta zůstala doma. „Ať si ho nechá,“ komentovala médiím jejich vztah. Barriosovi byli manželé 28 let, přesto jeho žena tvrdí, že s ním zažila jen dva nebo tři dny stěstí.

Manželka měla horníka jen kvůli penězům

Milenci spolu udržovali vztah přes deset let. „Marta se o Yonniho zajímala jen když potřebovala peníze. Proto kdykoliv jsme se setkali jsem se snažila, aby se cítil šťastný a milovaný. Milovala bych ho i kdyby neměl ani korunu, chci být prostě s ním,“ prozradila Susana deníku The Sun.

Manželka nijak nesledovala osud svého muže v podzemí, stačilo jí, že je v pořádku. Naproti tomu Susana prožívala hotová muka. Pár se totiž krátce před tragickou nehodou, která se udála 5. srpna, rozhodl založit společnou domácnost.

¨Barrios si se svou milenkou dopisoval i během nedobrovolného pobytu v zavaleném dole. „Nemůžu se dočkat, až se dostanu ven. Rovnou spolu skočíme do postele,“ napsal jí. Lékaři však jeho plány narušili.



Dojetím oněměli, přesto jí vyznal lásku

Při společném setkání po dlouhých 69 dnech odloučení ani jeden skoro nebyl schopen slova. Přesto horník Susaně řekl: „Miluji tě a jsem moc rád, že jsi přišla.“ Přihlížející záchranáři věděli dobře o Barriosových pletkách, proto vše komentovali slovy: „Do toho Tarzane!“

Pár neplánuje žádnou velkou oslavu, hlavně chce být spolu nějakou dobu o samotě. „Prostě si spolu sedneme a budeme poslouchat společně hudbu a já mu budu vařit. Strašně moc zhubl, takže mu uvařím jeho oblíbené kuře s hranolkami. Moc se milujeme a odteď budeme spolu,“ řekla Susana.

Oba milenci si užijí společné chvíle až Yionniho lékaři propustí z nemocnice. Jeho zdravotní stav se naštěstí zdá v pořádku.

anelam ( 16. října 2010 18:08 )

Tam všechny ženské tak krésné ? Když do pekla ,tak na pěkném koni se říká.....

jaaaa ( 16. října 2010 17:57 )

za to ty ho mas uz jen na curani ze? a evidentne te to s e r e

klika ( 16. října 2010 15:10 )

ani nevrzne,tak chodí na diskuze a "dohání to" při psaní vulgarit .Ubohý

nechapacka84 ( 16. října 2010 12:44 )

že vypadá jak " Kutil Tim "

setug ( 16. října 2010 11:51 )

jde z bláta do louže.

Zobrazit celou diskusi