Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Berlusconi zuří: Na billboardech krotí ženy

Autor: ap, koj - 
7. října 2010
20:21

Italský premiér a mediální magnát Silvio Berlusconi proslulý svou náklonností k mladičkým dívenkám zuří. Doslova přes noc se totiž v ulicích Milána objevilo šestnáct obřích billboardů, na nichž je vyobrazen jak jezdí na mladých modelkách jako na koni.

Kontroverzní italský umělec, který si říká Beast chtěl poukázat na premiérovy četné sexuální skandály. Vyrobil proto zesměšňující fotomontáže a v podobě obřích billboardů je vyvěsil v ulicích Milána. Silvio Berlusconi na nich jezdí na mladých modelkách jako na koni. Pod černobílým snímkem je nápis "Ale ne v noci!" a celá Itálie se směje na premiérův účet. "Žokej" Berlusconi se však nebaví a na umělce již podal trestní oznámení.

Berlusconiho sexuální skandály
Kontroverzní umělec Beast naráží na Berlusconiho aféry s prostitutkami. Kontroverzní umělec Beast naráží na Berlusconiho aféry s prostitutkami. | Isifa.com

Silvio Berlusconi si již se pro svůj sexuální apetit užil své. Přestože se se svými milostnými avantýrami nikdy nijak zvlášť netajil, šokovalo ho, když mladá prostitutka Patrizia D'Addariová prodala svůj příběh médiím.

Popisovala v něm Berlusconiho zálibu v provozování skupinového sexu s mladičkými dívkami. To později potvrdilo několik dalších Berlusconiho milenek. Vztah k osmnáctileté modelce Noemi Letizové, jíž Berlusconi přinesl na narozeniny luxusní šperk, stál premiéra dokonce manželství.

Policisté běhali po Miláně

Vyvěšení billboardů premiéra rozzuřilo doběla a na zadavatele billboardů podal okamžitě trestní oznámení. Kontroverznímu umělci tak hrozí za jeho "drzost" vězení.

V Miláně samotném běhala hned po ránu horda policistů a všemožnými způsoby se snažila plakáty co nejrychleji seškrabat ze zdí. Stovky rozesmátých svědků si je ale stihly vyfotit a jejich obrázky zaplavily internet pro pobavení všech Italů.

Berlusconiho perly

Berlusconi sice považuje jednání umělce za nehorázné, ale sám je proslulý svou prostořekostí.

Albánce urazil tím, že se postavil proti přílivu Albánců do země s výjimkou krásných Albánek. Američany pobouřil, když manžele Obamovy označil za "opálené". A hodně Italů pobavil, když neváhal sám sebe označit za nejlepšího premiéra jakého kdy Itálie měla

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi