Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odporné nápisy velebí šíleného střelce: Lidé jsou v šoku!

Lidé nevěří vlastním očím. Jen několik týdnů po brutální přestřelce na sídlišti Devínská Nová Ves jsou k vidění nápisy jako: "P. Harman, děkujeme, DNV"
Lidé nevěří vlastním očím. Jen několik týdnů po brutální přestřelce na sídlišti Devínská Nová Ves jsou k vidění nápisy jako: "P. Harman, děkujeme, DNV"  (Autor: Nový Čas.sk)
Autor: val, Čas.sk, mivrk - 
21. září 2010
12:50

Lidé ze sídliště v Devínské Nové Vsi na Slovensku se ještě nevzpamatovali z nedávného krvavého masakru a už musí sledovat další ohavnosti ve svém okolí. Někdo o víkendu nastříkal na budovu, kde se celý děsivý incident odehrál, skandální nápisy: "P.Harman, děkujeme, občané DNV" a "Harman hrdina"!

Prožili hotové peklo. Jsou na celý život poznamenáni. Někteří navíc byli zraněni, jiní přišli o své příbuzné, kamarády nebo sousedy. Lidé v bratislavské části Devínská Nová Ves se po nedávné tragédii, kdy šílený střelec postřílel sedm bezmocných lidí a další zranil, jen těžko vrací myšlenkami zpět do normálního života.

Bylo podáno trestné oznámení

Teď navíc musí každý den číst odporné nápisy, které celý krvavý incident podporují. Na domě, ve kterém se před necelým měsícem odehrála tragédie, při které střelec Lubomír Harman (†48) postřílel sedm lidí, nastříkal neznámý pachatel nápisy: "P.Harman, děkujeme, občané DNV" a "Harman hrdina"!

Občanské sdružení Devínská, které vzniklo několik dní po hrůzostrašném incidentu, podalo v pondělí trestné oznámení na neznámého pachatele. Sdružení má za úkol vyřešit problémy městské části a podobným tragediím předejít.