Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brit urazil mailem Obamu, do smrti nesmí do USA!

Tentochlapec psal Obamovi.
 (Autor: Reprofoto The Sun)
Autor: Cáfa, Kšim - 
14. září 2010
15:36

Kvůli jedinému emailu, který v opilosti zaslal Brit Luka Angel (17) americkému prezidentovi Baracku Obamovi, dostal doživotní trest v podobě zákazu vstupu do USA. Dopis plný urážek a výhrůžek, ve kterém Obamu nazývá například č…kem, však k prezidentovi nedorazil, zato pro mladíka si okamžitě přijela policie.

Britský teenager celou záležitost považoval za obyčejnou klukovinu, kterou v jeho věku může udělat každý. K odeslání emailu se policistům přiznal, avšak tvrdil, že kvůli opilosti si vůbec nepamatuje, co konkrétně americkému prezidentovi napsal.

Opačného názoru však byli ve Federálním úřadu pro vyšetřování, kteří mladíkův dopis vzali velmi vážně a okamžitě zalarmovali britskou policii.

Trest ho nemrzí

„Mně je to vlastně docela jedno, vadí to rodičům,“ odpověděl mladík na otázku britského deníku The Sun, jestli si ze zákazu něco dělá.

Dopis, který napsal pod vlivem alkoholu a sledování filmu o teroristických událostech z jedenáctého září, pro studenta Luku Angela nebude mít právní dohru, pouze si bude muset udobřovat rodiče.

milo ( 15. září 2010 08:20 )

pane bože, to si snad dělají srandu...nemáme náhodou svobodu projevu? Jasně, neznamená to, že budu nadávat všem do d.e.b.i.l.ů., ale tohle...Taky mi zakážou vstup do USA když řeknu že Obama je d.e.b.i.l.? Ať si ten zákaz strčí do ***e, Ameriku a američany nesnáším tak proč bych tam jezdila? Mezi pánbíčkáře, idioty, nenažrance a podivné existence? My tady sice máme Kocourkov díky politikům, co si stále myslí, že je lidi milujou a že jim žereme ty jejich kecy, ale alespoň tady nehlásají vůli boží, a když nejste věřící nikdo se tím nezaobírá, zatímco v Americe když nejste věřící dívají se na Vás skrs prsty stejně jako my na cikány co ždímají státní kasu...

limak007 ( 15. září 2010 07:16 )

tak ho tam pustí. Žádný strach.

prezza ( 15. září 2010 06:48 )

Nikoliv Země ale Planeta opic.

egal ( 15. září 2010 01:01 )

má pravdu, ten vůdce tajgr woods je asi demograt - muslim, kterej už neví, co roupama dělat, už aby to vzal zase nějakej Boy George

ondra74 ( 14. září 2010 21:15 )

Ja si myslim, ze to u Husseina neni Amerika Amerika, Amerika, Hussein, je podle mne prvni americky president, ktery neprokazal, ze se narodil na uzemi USA, jako muslim byl vychovavan v Indonesii, jeho fotr byl muslim a ten jeho pastorreverend Wright ho vychovaval osd mladi k neneavisti k Americe a k bilym. Kamos co tam pracuje, kdyz byl na navsteve doma, tak rikal, ze se Obamy vsichni boji a vsichni novinari mu lezou do zadku. Dokonce to jde tak daleko, ze deticky v Chicagu mu zpivaly pisnicku slozenou jenom o nem, hruza, mne to pripada jak kult osobnosti. Nato, ze se v Americe chlubi svobodou slova, tak to asi nebude tak horke. Ale na druhou stranu,, na Bushe mohl nadavat kazdej a cim vic, tim lip.

Zobrazit celou diskusi