Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Akční čínská babička (80) chodí domů po žebříku!

Jedinou přístupovou cestou do bytu důchodkyně je zamřížovaný balkon
Jedinou přístupovou cestou do bytu důchodkyně je zamřížovaný balkon  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, jen, Kjak - 
13. září 2010
07:17

Tak tomu se říká akční babička! Číňanka Wan Ling (80) měla v poslední době věčně vykradený byt. Všichni ji přemlouvali, ať se odstěhuje. Bytu se ale vzdát nechtěla, a tak ho raději proměnila v pevnost. Do svého domova teď důchodkyně šplhá po žebříku a nedělá jí to nejmenší problém!

Wan Ling byla za posledního půl roku vykradena hned osmkrát. Rodina jí radila, ať se přestěhuje do bezpečnější čtvrti. Stařenka ale tvrdohlavě odmítala. Nakonec všechny překvapila tím, že si z bytu udělala jednu velkou klec. Nechala také zazdít schody ke dveřím bytu.

Jedinou cestou, jak se dostává domů, je tak žebřík vedoucí k zamřížovanému balkonu. Vyšplhat do prvního patra není pro vitální ženu žádný problém. „Lidé říkali, že bych se měla přestěhovat. Můžou se mi sice smát, ale tohle je opravdu účinné. Od doby, kdy jsem si mřížemi obstavěla byt, mě ještě ani jednou nevykradli,“ chválí si svůj nápad paní Ling.

Vyšplhat po žebříku do prvního patra nedělá čiperné dámě žádné potíže Vyšplhat po žebříku do prvního patra nedělá čiperné dámě žádné potíže | Isifa.com

anasyi ( 13. září 2010 23:45 )

to ja takhle lezu az do tretiho patra.....

e.44 ( 13. září 2010 11:37 )

Určitě uměj. Ale při vylamování mříží by na ně bylo podstatně víc vidět, než při vylamování dveří do bytu. A myslím si, že jim tam ta stařenka, když už to má tak vymakaný, ten žebřík přez noc nenechává. Dá se vytáhnout a zavěsit na balkónovou mříž.

matyldamatylda ( 13. září 2010 11:13 )

...zloději v Číně neumí šplhat po žebříku

Zobrazit celou diskusi