Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zabil milenku, protože při sexu řekla jméno jiného

Joanne Garyho při sexu tak naštvala, že ji zabil
Joanne Garyho při sexu tak naštvala, že ji zabil  (Autor: Reprofoto Dailymail.co.uk)
Autor: INT, mivr - 
8. září 2010
17:04

Angličanka Joanne (†41) udělala osudovou chybu, když při milování s partnerem omylem vyslovila jméno někoho jiného. Ten ji za to dvakrát bodl kuchyňským nožem a aby měl jistotu, že jeho milenka za svou chybu zaplatí životem, uškrtil ji kabelem.

Joanne Kitchen přišla o život rukou svého milence Garyho Higgse (44). Podle manchasterské policie muž nezvládl nával žárlivosti, který jej popadl, když jeho přítelkyně při milování omylem vykřikla „Chrisi!“ To totiž nebylo Garyho jméno ani přezdívka. Svědci slyšeli křik a viděli Garyho stát nahého u okna. Joannina dcera se matce nemohla dovolat. Tělo mrtvé ženy našel její domácí.

Její vysvětlení se mu nelíbilo, tak ji zabil

„Ptal jsem se jí, proč křičí „Chrisi“. Řekla mi, že zřejmě myslela na přítele své dcery, který se tak jmenuje,“ vysvětloval Gary policii. Chris byl u nich na návštěvě den předtím.

Tohle vysvětlení ho zřejmě neuspokojilo. Podle vlastní výpovědi naštvaný seběhl po schodech do kuchyně, kde vzal obrovský nůž, vrátil se do ložnice a dvakrát s ním Joanne bodl – jednou do hrudníku a jednou do zad. Aby měl jistotu, že Joanne zemře, ještě ji uškrtil kabelem od elektrického budíku.

„Její odpověď nedávala žádný smysl. Jen mě tím ještě víc naštvala. Proč by měla při sexu se mnou myslet na přítele své dcery?“ ptal se Gary u soudu. „Nevím, co jsem si myslel, byl jsem jednoduše jako smyslů zbavený,“ dodal Higgs, kterého soud za vraždu Joanne poslal na doživotí za mříže. Minimálně si musí odsedět patnáct let.

mouse ( 21. října 2010 00:06 )

Proč by měla při sexu se mnou myslet na přítele své dcery?“ ptal se Gary....well, Gary, I've some bad news for you...

9030 ( 8. září 2010 22:59 )

Všechny jsou infantilně miláíčku, drahoušku koťátko myško srdíčko atd.......Moudrej člověk se nenůže splést

zirafa ( 8. září 2010 18:24 )

ba ba, kdo si ten telefonní seznam má pamatovat, viď!

bara ( 8. září 2010 17:58 )

a jak říkají muži, kterým by se to taky mohlo stát, že se spletou, že nejlepší je říkat své ženě i milenkám např. "miláčku", "kotě" a jinak....

Zobrazit celou diskusi