Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie našla v zakopaném barelu 5 milionů dolarů

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: anc)
Autor: ČTK, ama - 
4. září 2010
08:39

Salvadorská policie našla více než pět milionů dolarů v částečně zakopaném barelu na farmě. Ta se nachází asi 60 kilometrů od hlavního města Salvadoru

Objevená částka peněz se může ještě zvýšit. Peníze jsou uložené ve 300 balíčcích a asi čtvrtina ještě nebyla přepočítána.

Policie soudí, že by peníze mohly být spojené s pašováním narkotik. To si myslí i salvadorský ministr bezpečnosti a spravedlnosti Manuel Melgar, podle nějž by tak odhalení úkrytu "bylo největší ranou zasazenou organizovanému zločinu v dějinách Salvadoru".

Policii na existenci farmy upozornil anonym. Vyšetřovatelé ještě na místě zjišťují, zda tam nejsou ukryté zbraně nebo drogy.

krojc ( 4. září 2010 15:22 )

zaměstnání by ti neuškodila. Koukni na Srbu, teď ho pustili a ten našel ve skříni krabici od bot s hezkými kulatými milónky. Nebo nějaký poblityk na pražském magistrátě najde odloženou igelitku se třemi miliónky. Nebo na ministerstvu obrany naplánují sportovní akci, která vynese organizátorům hezky kulatou sumičku za objednávku od Patrie. A nebo taky "veleúspěšná" šéfka libereckého šampionátu dostane přes svého "přítele" kšeft na obraně za směšné kapesné 40 litrů měsíčně. Tož uvažuj a dej se na poblityku . Jinak k prachům nepřijdeš .

tijekwonborovy ( 4. září 2010 09:06 )

abych o něco podobného zakopl já.

Zobrazit celou diskusi