Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovensko: Fotky mrtvé rodiny ukazují v novinách!

  • Autor: INT, vk,ama - 
    4. 9. 2010
    05:00

    Fotky hrůzy. Šílenec po sobě zanechal spoušť. Tak prezentují slovenská média pondělní masakr na bratislavském sídlišti. Ľubomír Harman (†48) tam vyvraždil rodinu. V jednom bytě zabil pět lidí, šestého člena rodiny zastřelil před domem. A slovenské noviny? Uveřejnily fotky mrtvých s poznámkou, že jde o exkluzivní snímky...

    Slovenské noviny přinesly tyto fotografie den poté, co se v zemi uskutečnil státní smutek za oběti pondělní střelby. Nejenom s ohledem na pozůstalé to však není nejrozumnější způsob, jak vyjádřit soucit s těmi, kteří trpí a pláčou nad ztrátou blízkých.

    Na snímcích jsou vidět brutálně zavražděné tři ženy, na další fotce leží mrtvé tělo teprve dvanáctiletého chlapce, nejmladší oběti střelby. Těla jsou v polohách, ve kterých je vrah zanechal. Text k těmto neuvěřitelným snímkům začíná slovy: „Fotografie vyrážejí dech... Tyto záběry neměl nikdo vidět!“ Ano, v tom jediném mají média pravdu, to zcela jistě neměl!

    Čech je v kritickém stavu

    Střelec Ľubomír Harman (†48) zabil sedm lidí a patnáct jich zranil. Zatímco stav většiny z nich se zlepšuje, zdravotní stav Čecha (33) zůstává i nadále kritický.

    Od pondělní střelby zůstává v umělém spánku. „Čeká se, až se dostane do takového stavu, že ho bude možné probudit,“ uvedla mluvčí bratislavské univerzitní nemocnice Rút Geržová.

vlocka258 ( 4. září 2010 23:27 )

už jsi zapomněli, že před pár lety jste na titlní stránce otistkli fotky mrtvého karla Svobody se stejným nadpisem "exklluzivně" ?! Tedhy vám to nechutné nepřišlo?

vinnetouvi ( 4. září 2010 22:20 )

Byla to prý neskutečná verbež a lidská spodina. Jejich fotky hovoří za vše.

Zobrazit celou diskusi