Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kristián (3): Kulka ho zasáhla do ouška!

  • Autor: cas.sk,mivr,šimk - 
    31. 8. 2010
    11:24

    Malý Kristián (3) jen zázrakem unikl smrti. Kulka šíleného bratislavského střelce (†48) těsně minula hlavu malého chlapečka. Proletěla mu milimetr od ouška, které popálila. Auto, v němž chlapečka vezla jeho matka, provrtalo šest kulek.

    "Zavolali mi ze školky, že malý zvrací a má zvýšenou teplotu. Vzala jsem ho do Devínské k lékařce. A vtom se to stalo," řekla vyděšená matka. Cestou na pohotovost jim auto provrtalo šest kulek. "Jedna těsně minula ouško malého. Naštěstí ho jen popálila," tvrdí zděšená žena.

    "V autě byli Kiko a můj přítel. Chlapeček začal plakat a tekla z něho krev," vypráví se slzami v očích mladá žena. Po příjezdu záchranářů byl malý Kristián odvezen do Dětské fakultní nemocnice na Kramárech. "Naštěstí rychle usnul a necítil tu bolest. Je to můj malý hrdina. Když jsem plakala, Kiko mě uklidňoval, abych se nebála."

    Kristiánův stav se může podle ní ještě zkomplikovat, protože je nemocný a k tomu zažil silný šok. "Dítě komunikuje, je mimo ohrožení života. Musí ještě podstoupit nějaká vyšetření," sdělila mluvčí nemocnice Dana Kamenická. Podle informací Pluska.sk bylo dítě včera po poledni propuštěno z hospitalizace.

    Oběti šílence

    Muž byl údajně bývalý voják. Pravděpodobně vraždil kvůli sousedským sporům. Mezi oběťmi byla Jozefína Slezáková (†68), její dvě dcery, Mária (†45) a Ružena (†51), vnučka a další muž, který patřil do rodiny. Další muž byl zabit u vchodu do domu. Sedmou obětí se stala žena (†52) na balkóně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pe3cek ( 1. září 2010 17:51 )

škoda, že to o tom polovníkovi sme všetci videli v Kameňáku, tuším trojke. Inak by sme ti všetci verili, že si ho poznal...Nerozumiem, na čo niečo takéto píšeš...

odol ( 31. srpna 2010 21:35 )

Tákuto agresivitu môže mať chlap len vtedy keď ho niekto permanentne nasiera alebo mu chodí za starou.Poznal som chlapíka,polovníka,ktorý pristihol takéhoto bojovníka a povedal mu:To,že mi chodíš za starou,to ma n@sere! Ale že si jej ukázal,že to ide aj dva krát-to ma nasralo!!! Potom mu nariadil aby sa vyzliekol,rozkročil a puškou sa mu snažil trafiť gule.Jedinú šancu mu dal-že si ich môže rozkývať.....

luboze ( 31. srpna 2010 19:07 )

a co sa tym meni? nechapem?...asi to vlastne nebolo tak vazne...ale najzaujimavejsie je predsa tvoja neter...vystudovana v kyjove a na praxi v bratislave akym právom vynáša informácie?

bohumil ( 31. srpna 2010 14:18 )

Takže, má neteř vystudovaná v Kyjově je v tom hospitalu na praxi, před pár mimutama manželce volala, že je uplně jasné, že ten škrábaneček nad ouškem, je tutově od vysypaného skla z okna ... takže milý Blesku, asi tak. A chudák malá to nemá ze své hlavy. Ale je jasné, že to zní lépe!

Zobrazit celou diskusi