Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zatímco pózovali, za zády je zloděj obral

Momentka z dovolené: Britská rodina se směje do objektivu...za jejich zády jim pohotový muž vybírá věci z tašek
Momentka z dovolené: Britská rodina se směje do objektivu...za jejich zády jim pohotový muž vybírá věci z tašek  (Autor: Isifa.com)
Autor: INT, vk, jak - 
31. srpna 2010
06:00

Rodinka s napětím očekává, kdy » vyletí ptáček «, a za nimi v pozadí už zloděj bezstarostně vyprazdňuje jejich zavazadla, která si na schodech odložila.

Pohotový lapka, který si přišel skoro na 20 tisíc korun, však měl smůlu! Právě ve chvíli, kdy se shýbal pro věci, ho zvěčnil fotoaparát. A policie pak šla najisto...

Brit John Myers (39) si nainstaloval přístroj, zapnul samospoušť a šel se postavit k manželce a dětem. Měl to být snímek spokojené rodiny na dovolené. Tato fotografie však měla i něco navíc. V pozadí je totiž zachycený zloděj, který nic netušící skupinku okrádá.

Vyfotili zloděje

První překvapení na rodinu čekalo, když se vrátila pro věci a zjistila, že jim chybí kreditní karty, mobilní telefony, peněženky, ale dokonce i dětské hračky... Ztratily se jim věci v hodnotě zhruba 20 tisíc Kč!

Druhé překvapení přišlo ve chvíli, když si manželé prohlíželi snímky a na jednom z nich našli muže, který je okradl. Najít ho už pak byla hračka. „Byla to špatná historka z dovolené, nakonec však měla šťastný konec,“ řekla Johnova manželka Katharine (43).

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi