Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V Itálii zabíjela medúza!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: jos - 
27. srpna 2010
07:18

Lidé u pobřeží Sardinie jsou v šoku. Zabíjela tam medúza. Je to první případ, kdy v Evropě zabíjel mořský žahavec.

Na setkání s mechýřovkou portugalskou doplatila devětašedesátiletá Maria Furcasová. Osudnou se jí stala alergická reakce, informuje server tn.cz.

Když plavala v moři, kde si často užívají i turisté Česka, narazila na medúzu. Ta ji popálila, žena v bolestech ještě dokázala doplavat na břeh. "Když vylezla na břeh, měla viditelnou červenou skvrnu od popálení,“ řekl svědek italským médiím.

Furcasová měla smůlu v tom, že její tělo bylo na kontakt s medúzou alergické. Záchranáři ji chtěli převézt do nemocnice v Porto Tramatzu u Cagliari. Už bylo pozdě, žena zraněním podlehla.

pepa123 ( 28. srpna 2010 04:49 )

Pokud ho chcete znát a ještě se to dá stihnout dnes,přijděte v sobotu do paláce Křižík a ukážeme Vám a dokážeme,jak vyčistit natrvalo tělo od tělních neduhů a ještě k tomu dostanete dárek a dále- účastníte se miliónové hry o auto zdarma.Na prezentaci výrobků ovšem je velký zájem-že už teď se objednává pouze na telefon 737854056. Ti šťastlivci,co mají místenku,mají sraz před palácem v 13hodin.Na viděnou a hezký den.

anasyi ( 27. srpna 2010 16:33 )

milo,jsi mimo misu

cyrilko ( 27. srpna 2010 11:38 )

Tak toto je lepšia správa pre Slovensko ako : http://uploading.sk/obrazek/zv4altr/sulin-a-jeho-faktura.jpg Už je to oficiálne potvrdené.

aknelis ( 27. srpna 2010 09:38 )

Asi nemá smysl řešit, že měchýřovska portugalská není medůza, že?

milo ( 27. srpna 2010 08:17 )

jak můžete smrt té ženské připisovat té medúze proboha. Kdyby ta baba nebyla stará jak metuzalém a její tělo nebylo alergické, žahnutí od medúzy by přežila....v tomhle případě to není chyba ani medúzy ani té ženské, vinit někoho za to že alergický na žahnutí od medúzy je hloupost, stejně jako vinnit medúzu za její zabití, jen proto že byla ta baba alergická....

Zobrazit celou diskusi