Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie: Otec zabil pětiletého syna a poté i sebe!

Lidé zapalují svíčky u domu - ilustrační foto
Lidé zapalují svíčky u domu - ilustrační foto  (Autor: EPA)
Autor: INT, mano - 
19. srpna 2010
16:51

Velká tragédie se odehrála ve Velké Británii. Čtyřicetiletý Chris Hall předávkoval léky svého pětiletého syna a následně zabil i sám sebe. To vše prý ze strachu, že ho nedostane do péče…

Čin ze zoufalství?

Po rozchodu se svou manželkou se Chris Hall (40) rozhodl spáchat hrůzný čin. Ze strachu, že mu soud odebere z péče pětiletého syna, zabil nejdříve jeho a poté sám sebe.

"Byl to v okolí velmi oblíbený muž. To, co se stalo je strašné!" komentoval situaci jeho soused a známý. "Po tom, co ho opustila žena, se musel vzdát práce. Bál se, že mu soud odebere syna a tohle bylo z jeho pohledu asi nejlepší řešení." dodal.

Podle svědků neměl Hall řidičský průkaz a do práce ho vozila manželka. Po rozchodu tedy s prací skončil a bál se, že nebude schopen finančně syna zajistit. Rozhodující byla nejspíš i manželčina prosba o svěření syna do její péče.

Na záchranu bylo již pozdě

Záchranka vtrhla do domu včera odpoledne na přání Rachel Hall, manželky a matky. Na záchranu obou životů bylo ale již pozdě. Záchranáři prohlásili na místě oba za mrtvé.

lida2010 ( 20. srpna 2010 00:22 )

Tohle nikdy nepochopím.. Proč nevyřešené spory rodičů odnese vždycky jako první nevinné dítě

arcaben ( 19. srpna 2010 20:50 )

Nejde o Brity,taková máča se najdou i v jiných zemích.

arcaben ( 19. srpna 2010 20:48 )

egoistické gesto,hodné odsouzení.Slaboch,který se neuměl postavit dané situaci čelem.Měl zamordovat sám sebe,když už chtěl definitivní řešení,ale proč zamordoval vlastního syna a nedal mu šanci na život?Pro podobné gumídky nemám omluvu.

bubaku ( 19. srpna 2010 18:08 )

těm Britům snad hrabe ne?

Zobrazit celou diskusi