Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Lenka vypadla z 9. patra, vstala a šla kojit!

Autor: INT, mivr - 
19. srpna 2010
13:29

Slovenka Lenka Marcinová (26) je asi zázračná žena. Vypadla z balkónu v devátém patře a přežila! Nejen, že ji děsivý pád nezabil, ale dokonce vyvázla jen s pár odřeninami a škrábanci.

Mladá žena z Vranova nad Topľou vypadla z balkónu v devátém patře a skoro nic se jí nestalo. Její pád z přibližně třicetimetrové výšky skončil jen několika škrábanci od větví stromu, který ji v "letu" zbrzdil. Mladá maminka šestiměsíčního Marečka je tak ve Vranově právoplatně považována za zázračnou ženu.

Vstala a šla kojit

Na místo byla samozřejmě okamžitě přivolána záchranná služba. A záchranáři byli úplně v šoku, protože Lenka byla schopná normálně komunikovat. Žena, která z balkónu podle svých slov vypadla při zalévání květin, dokonce přibližně dvanáct hodin po nehodě kojila svého synka!

Mladá žena byla ale raději převezena do blízké nemocnice, kde podstoupila různá vyšetření. Ta potvrdila, že žádná vážnější zranění žena neutrpěla. "Pacientka u nás ale zůstala na pozorování na jednotce intenzivní péče," informovala mluvčí nemocnice Alena Sabolová.

Štíhlá blondýnka je očividně fyzicky v pořádku. Stále u ní ale trvá psychický šok a nedokáže o nevšední události, která se jí stala v úterý večer, zatím mluvit.

Miláček všech

Lenka Marcinová vlastní ve Vranově kadeřnický salón Jasmine, ale momentálně je na mateřské dovolené. Lidé, kteří ji znají, o ní mluví jako o velmi milé ženě.

"Díky Pánu Bohu, že žije!" radovala se se slzami v očích Lenčina matka. "Mouše by neublížila," poznamenala její sousedka. "Jsme rádi, že žije. Měla neuvěřitelné štěstí," shodli se její dvě kamarádky.

Už i na internetu se shromažďují vzkazy od lidí, kteří zázračné mladé mamince drží palce. "Kočko, měla jsi z pekla štěstí. Už máš jen šest životů," píše se v jednom z nich.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dave1987 ( 21. srpna 2010 11:15 )

Novy cas a Blesk je jeden majitel,co sa docitam v blesku jeden den na druhy v Novom case,ale nikde inde to nebolo a keby naozaj spadla a prezila z 12 posch.tak by toho bolo plno.

dobrotka ( 21. srpna 2010 00:53 )

ze cim smyslenejsi clanek, tak tim vic reakci je pod nim? To si Pleskonove mnou ruce

anka ( 21. srpna 2010 00:08 )

http://krimi.cas.sk/clanok/177352/zazrak-vo-vranove-lenka-prezila-pad-z-9-poschodia.html

pepazdp ( 21. srpna 2010 00:00 )

Opravdu podrobný rozbor případu, dámy já vám všem tleskám. Teď už jsem jenom zvědavej, jestli se někdy dozvíme, jak to skutečně bylo. I když pro pravdu by sme museli asi někam jinam, než do blesku plesku

dave1987 ( 20. srpna 2010 23:58 )

Pardon, strankach.

Zobrazit celou diskusi