Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující záběry: Filipínská policie mučí nahého vězně!

  • Video se připravuje ...
    Autor: INT,mano - 
    19. 8. 2010
    11:35

    VIDEO: Šok a pohoršení zažila včera filipínská veřejnost, když tamní televizní stanice odvysílala záběry, na kterých člen policejního týmu brutálně mučí nahého a svázaného vězně.

    Šéf policie Santiago: Potřebujeme víc důkazů!

    Okamžitě po odvysílání skandálních záběrů bylo z policejního štábu postaveno mimo službu několik policistů a vyšetřovatelé se okamžitě pustili do zkoumání celého případu. Jeden z viníků byl ihned odvolán, o osudu zbylých deseti spolupachatelů se zatím stále jedná. "Chystáme se tyto osoby obvinit ze zanedbání služební povinnosti, ale hodilo by se nám ještě více důkazů." uvedl šéf tamní policie Leocadio Santiago. Není tedy jisté, jestli budou vůbec čelit nějakému obvinění.

    Brutální policista se obešel bez důkazů

    Na záběrech, které byly zřejmě pořízeny mobilním telefonem jednoho z účastníků, je vidět nelidské utrpení týraného. Zadržený, který má být údajně zlodějem aut, leží nahý a svázaný na zemi a sténá v ukrutných bolestech. Policista na něho kříčí, utahuje mu lano ovázané kolem končetin a genitálií a bičuje ho.

    Záležitost se stala o to horší, když se ukázalo, že policisté nemají jasné důkazy o mužově provinění. Zda-li onen zadržený čin spáchal nebo ne, je zatím nejasné a případ je stále ve vyšetřování.

    Prohnilost filipínské policie

    Kauza je o to horší, že se nejedná o první případ pochybení filipínské policie. V letošním roce byly na veřejnost vypuštěny záběry, ve kterých policejní plukovník surově mlátí zadrženého s igelitovým pytlem na hlavě. Tento případ však zůstal bohužel nedořešen pro nedostatek důkazů a svědků.

golf33 ( 19. srpna 2010 18:25 )

To je jedno. Přesně takhle mají policajti jednat s tou zlodějskou a násilnickou pakáži u nás. Např. ty dva hajzly, co umlátili toho důchodce. A ještě by to měli dávát v televizi, aby si o ostatní rozmysleli.

siroky11 ( 19. srpna 2010 16:53 )

tak podle videa, bude asi přivázaný, ale rozhodně není svázaný.(ruce i jednu nohu má volné)

siroky11 ( 19. srpna 2010 11:58 )

Uvádíte, že policie mučí nahého a svázaného vězně. Ale z obrázku je jasně vidět, že není svázaný! Levou ruku má pod hlavou a pravou mezi nohami.

Zobrazit celou diskusi