Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželé pronajímali dcery pedofilům!

Na snímku je zobrazen jeden z pedofilů.
Na snímku je zobrazen jeden z pedofilů.  (Autor: reprofoto bild.de)
Autor: mano, INT, mivr - 
18. srpna 2010
15:05

Nechutné věci si musely prožít dvě dívky z Velké Británie. Místo toho, aby jim jejich adoptivní rodiče zajistili novou, lepší budoucnost, půjčovali je k sexuálním hrátkám pedofilním sousedům!

Manželský pár středního věku se dva roky snažil získat dívenky do adoptivní péče. Když se mu to povedlo, začal nezletilé holčičky sexuálně zneužívat. Nakonec situace došla tak daleko, že je pronajímal i sousedům. Ti jim za ně vždycky solidně zaplatili.

Odporný otec: Miluj mě jako správná dcera

Adoptivní rodiče byli obviněni ze zanedbání péče o děti a náhradní otec byl dokonce obviněn za opakované sexuální zneužívání jedné z dcer. Státní žalobce Michael Lavery k případu uvedl: "Manželé těžce chybovali v zajištění kvalitní péče. Nechali děvčata napospas dvěma sexuálním predátorům a ačkoliv věděli, co se děje, nic neudělali."

Jedna z adoptovaných dívek údajně své matce několikrát říkala, jaká zvěrstva musí v domě pedofilů podstupovat, ale ta ji jen odbyla slovy: "Nech to být." Matka své chování později u soudu obhajovala tím, že nemohla nic dělat, jelikož jim pedofilní pár vypomáhal s finančními záležitostmi.

Zatímco náhradní rodiče svou vinu popírají, adoptovaná dcera se proti nim rozhodla vypovídat: "Nutil mě k sexu a když jsem odmítla, vyhrožoval mi fyzickým násilím. Řekl, že bych ho měla milovat jako správná dcera," šokovala svou výpovědí směřovanou k otci nyní šestnáctiletá oběť.

Jak to celé dopadne, je zatím ve hvězdách.Oba dva násilníci sice už byli obviněni z několikanásobných znásilnění a padl i rozsudek na odnětí svobody po dobu devíti let, ale o rodičích bude soud teprve jednat.

Jedna z adoptovaných dívek údajně své matce několikrát říkala, jaká zvěrstva musí v domě homosexuálů podstupovat, ale ta ji jen odbyla slovy: "Nech to být." Matka své chování později u soudu obhajovala tím, že nemohla nic dělat, jelikož jim pedofilní pár vypomáhal s finančními záležitostmi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi