Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestiálně ji mučily kvůli sexu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos - 
31. července 2010
16:11

Příběh Britky Georgie (19) je děsivý. Vyspala se s expřítelem své kamarádky a nastalo peklo. Sadistická kamarádka si pozvala posilu a ubohou Georgii pálily cigaretami, polévaly horkou vodou a bodaly do bezvědomí. Otřesný případ šokoval celou Velkou Británii.

Devatenáctiletá Georgia Fenn z britského Kentu byla 18 dlouhých hodin bestiálně mučena svými dvěma spolubydlícími za to, že se vyspala s expřítelem jedné z nich. Sadistka Lucy Viner-Mood (22) a její kamarádka Lois Gibson (18) spolubydlící zamkly v jejich bytě, kde ji bily a pálily a málem ubodaly.

Dívka byla pálena hořící cigaretou po celém těle, bodána až do bezvědomí a ponořována do vařící vody s cukrem (tzv. vězeňský napalm). Sadistky se ji také pokusily zapálit pomocí osvěžovače vzduchu.

Musela křičet, že má AIDS

Brutální útok začala Lucy Viner-Mood kopnutím do své sokyně, která upadla přímo na stůl a rozbila si hlavu. Obě ženy potom pálily svou oběť po těle a bily ji železným náhrdelníkem do hlavy. Dívce zlomily nos a vyrazily přední zuby. Fennovou také nutily, aby křičela "jsem prašivá děvka s AIDS".

Po osmnácti hodinách mučení byla Georgia následující den odpoledne z bytu vyhozena. Měla na sobě jen župan. Se zlomeným nosem a popáleninami druhého stupně se ocitla na ulici.

Den poté policie obě pachatelky zadržela. Soud tento pátek poslal Moodovou na pět let do vězení a Gibsonovou na tři léta do nápravného zařízení pro mladistvé. K události došlo v březnu tohoto roku.

Zobrazit celou diskusi